Galaxy S24 Ultra kılıf önerisi

Efe KIPKINER

Decapat
Çoğu yerde Spigen öneriyorlar ama tasarımları kötü, Samsung'un orijinal kılıflarının da yorumları kötü 3/4 ay sonra yırtılmış, kararmış. Başka marka var mı tavsiye edebileceğiniz? Şu anki kılıfım da bu hale geldi, özellikle bu hale asla gelmeyecek bir kılıf istiyorum. 380 TL'de para vermiştim 2 ay kullanabilseydim bari yazık.

Dosya Ekleri

• 20250331_024338.jpg
    20250331_024338.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 103
Çoğu yerde Spigen öneriyorlar ama tasarımları kötü, Samsung'un orijinal kılıflarının da yorumları kötü 3/4 ay sonra yırtılmış, kararmış. Başka marka var mı tavsiye edebileceğiniz? Şu anki kılıfım da bu hale geldi, özellikle bu hale asla gelmeyecek bir kılıf istiyorum. 380 TL'de para vermiştim 2 ay kullanabilseydim bari yazık.

E siz istiyorsunuz ki hiç eskimesin. Kılıf bu 2 ayda böyle olması gayet normal telefonu koruyorsunuz kılıfı değil.

E siz istiyorsunuz ki hiç eskimesin. Kılıf bu 2 ayda böyle olması gayet normal telefonu koruyorsunuz kılıfı değil.

Cümlemin içerisinde "Hiç eskimesin" veya "Kılıfı koruyorum, telefonu korumuyorum" cümleleri geçmiyor, uzun süre dayanıklı olacak sağlam kılıf tavsiyesi istedim, bilgimiz yoksa insanları boşuna yormayalım.

O kadar para verip telefon alıyorsanız koruyucunun tasarımına kafa yormamanız gerekir. S23 Ultra için Spigen kullanıyorum çok dayanıklı ve sağlam.

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Ga...kılıfı&qid=1743392405&s=telephone&sr=1-4&th=1 Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gerçekten saglam kılıf sadece sararma sorunu var en kötü ihtimalle buna bakabilirsiniz.

O kadar para verip telefon alıyorsanız koruyucunun tasarımına kafa yormamanız gerekir. S23 Ultra için Spigen kullanıyorum çok dayanıklı ve sağlam.
Hangi modelini kullanıyorsunuz

380₺ çok vermişsiniz.
Öylesine aldığım bir kılıftı ama 2 hafta olmadı soyulmaya başlamıştı birde telefonum hiç düşmedi veya çarpmadı zaten evden çalışan bir insanım ama şimdi miktar önemli değil yeterki sağlam olsun.

Daha önce Spigen kullanıyordum, fakat nilkiin başka bir seviye.
Hocam tavsiyen için teşekkür ediyorum ama bu telefonu kaba göstermiş gibi, benim aradığım model şu şekilde ama bunun da kamera kısmı açık olduğu için tercih etmedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250331_111224_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250331_111224_Hepsiburada.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Hangi modelini kullanıyorsunuz.

Öylesine aldığım bir kılıftı ama 2 hafta olmadı soyulmaya başlamıştı bir de telefonum hiç düşmedi veya çarpmadı zaten evden çalışan bir insanım ama şimdi miktar önemli değil yeter ki sağlam olsun.

Hocam tavsiyen için teşekkür ediyorum ama bu telefonu kaba göstermiş gibi, benim aradığım model şu şekilde ama bunun da kamera kısmı açık olduğu için tercih etmedim.
Rugged armor matte black kullanıyorum. Hepsiburada linki atacaktım ama yasakmış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı