Merhaba, Galaxy S3 Mini'yi daha önce Cyanogenmod 13 kurulu iken kullanıyordum ve kasma donma olmuyordu ve aynı anda iki işlemi sorunsuz yapıyordum. Cyanogenmod 13'te SIM kart desteği olmadığı için mecburen LineageOS 14.1'e geçtim ama geçmez olaydım, kasıyor donuyor ve aynı anda iki işlem yapamıyorum. Kasma ve donmaları nasıl çözebilirim?
Merhaba, Galaxy S3 Mini'yi daha önce cyanogenmod 13 kurulu iken kullanıyordum ve kasma donma olmuyordu ve aynı anda iki işlemi sorunsuz yapıyordum. Cyanogenmod 13'te SIM kart desteği olmadığı için mecburen LineageOS 14.1'e geçtim ama geçmez olaydım, kasıyor donuyor ve aynı anda iki işlem yapamıyorum. Kasma ve donmaları nasıl çözebilirim?
Bende geçen uzun aradan sonra bir CUSTOM rom yükleyeyim dedim. Resmi olmayan sürümü yükleyince telefon kendinden geçti. Resmi sürümdeyse önceki onda durmanız daha iyi olacaktır.
Bende geçen uzun aradan sonra bir CUSTOM rom yükleyeyim dedim. Resmi olmayan sürümü yükleyince telefon kendinden geçti. Resmi sürümdeyse önceki onda durmanız daha iyi olacaktır.
Bende S7 Android 12 yükledim. Pixel Experience sürümünü telefon kendinden bir hantallaştı 8.0 oreo geri döndüm. Sayacımda 1'de yazdı ama böyle kullanacağım.(bende Custom olarak resmi sürüm 11 var 11 sevmiyorum)
Hocam merhaba, aynı cihazdan bende de var orijinal Android sürümünde. Sürüm yükseltmek istiyorum ama nasıl yapacağımı ne yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Hocam merhaba, aynı cihazdan bende de var orijinal Android sürümünde. Sürüm yükseltmek istiyorum ama nasıl yapacağımı ne yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Bu seferki rehberimde telefona Custom ROM kurmak üzerine olacak. Gerekli malzemeler: Telefon Bilgisayar Hafıza kartı ( en az 2 GB tavsiye ederim) Data kablosu. Ben bu rehberi Samsung Grand Prime ile yapacağım. Gerekli uygulamalar: Telefon ayarlarına girip geliştirici seçeneklerinden OEM...
www.technopat.net
@Umut Nas hocamın hazırlamış olduğu rehberden yararlanacaksınız.
TWRP 3.x for Samsung Galaxy S III mini aka. Samsung Golden About F2FS: F2FS is supported on latest TWRP by default. Download http://andi34.github.io/recoveries_golden.html Sources Device & Kernel Source: https://github.com/andi34...
Custom kernel for Samsung Galaxy S III Mini Features: CPU OC, stable up to 1200 MHz(yanpol199's device) - thanks to @cocafe GPU OC)/b] - thanks to @cocafe - thanks to @cocafe F2FS support Abbamp - thanks to @cocafe BLN - tnx @Meticulus...