5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 1 Kasım 2022 #1 Cihazda Android 6.0.1 cyanogenmod 13 kurulu. Gapps yüklemeden önce böyle bir hata yoktu. Ne zaman GApps yükledikten sonra bu hata sürekli durmaksızın geliyor ve bu yüzden Google hesabı kurulumu tamamlanamıyor. Nasıl çözülebilir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Cihazda Android 6.0.1 cyanogenmod 13 kurulu. Gapps yüklemeden önce böyle bir hata yoktu. Ne zaman GApps yükledikten sonra bu hata sürekli durmaksızın geliyor ve bu yüzden Google hesabı kurulumu tamamlanamıyor. Nasıl çözülebilir?
Çözüm Siyah Martı 1 Kasım 2022 OTG desteği yoksa başka bir keyboard APK'sını cihaza atıp onu aktive edip diğerini iptal edince düzelir mi diye şansını deneyebilirsin.
OTG desteği yoksa başka bir keyboard APK'sını cihaza atıp onu aktive edip diğerini iptal edince düzelir mi diye şansını deneyebilirsin.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #2 Farkli bir ROM dener misiniz? ROM kaynakli olabilir. Artı 0 Eksi
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 1 Kasım 2022 #3 OTG desteği yoksa başka bir keyboard APK'sını cihaza atıp onu aktive edip diğerini iptal edince düzelir mi diye şansını deneyebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
OTG desteği yoksa başka bir keyboard APK'sını cihaza atıp onu aktive edip diğerini iptal edince düzelir mi diye şansını deneyebilirsin.
KS KS 5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 1 Kasım 2022 #4 Gboard deneyeceğim. Siyah Martı dedi: OTG desteği yoksa başka bir keyboard APK'sını cihaza atıp onu aktive edip diğerini iptal edince düzelir mi diye şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmazsa farklı ROM denerim. Umut Nas dedi: Farkli bir ROM dener misiniz? ROM kaynakli olabilir. Genişletmek için tıkla... Gboard klavyeyi tam aktaracaktım ki, resimdeki şeyden dolayı aktaramıyorum. Aldığım hata da bu: @Umut Nas, @Siyah Martı. Dosya Ekleri böyle görünüyor.PNG 25,1 KB · Görüntüleme: 63 Artı 0 Eksi
Gboard deneyeceğim. Siyah Martı dedi: OTG desteği yoksa başka bir keyboard APK'sını cihaza atıp onu aktive edip diğerini iptal edince düzelir mi diye şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmazsa farklı ROM denerim. Umut Nas dedi: Farkli bir ROM dener misiniz? ROM kaynakli olabilir. Genişletmek için tıkla... Gboard klavyeyi tam aktaracaktım ki, resimdeki şeyden dolayı aktaramıyorum. Aldığım hata da bu: @Umut Nas, @Siyah Martı.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #5 @550519, MTP acik mi? Artı 0 Eksi
KS KS 5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 1 Kasım 2022 #6 Açık değil sanırım, o ne? Umut Nas dedi: @550519, MTP acik mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #7 550519 dedi: Açık değil sanırım, o ne? Genişletmek için tıkla... TWRP'nin Mount kismindan aktif edin. Artı 0 Eksi
550519 dedi: Açık değil sanırım, o ne? Genişletmek için tıkla... TWRP'nin Mount kismindan aktif edin.
KS KS 5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 1 Kasım 2022 #8 Ayarlar uygulaması üzerinden açtım. APK dosyası başarıyla aktarıldı. Umut Nas dedi: TWRP'nin Mount kismindan aktif edin. Genişletmek için tıkla... Fakat kurulamadı dosya. Başka bir sürümü deneyeceğim. Sizin dediğiniz ile çözdüm, teşekkürler. Siyah Martı dedi: OTG desteği yoksa başka bir keyboard APK'sını cihaza atıp onu aktive edip diğerini iptal edince düzelir mi diye şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ayarlar uygulaması üzerinden açtım. APK dosyası başarıyla aktarıldı. Umut Nas dedi: TWRP'nin Mount kismindan aktif edin. Genişletmek için tıkla... Fakat kurulamadı dosya. Başka bir sürümü deneyeceğim. Sizin dediğiniz ile çözdüm, teşekkürler. Siyah Martı dedi: OTG desteği yoksa başka bir keyboard APK'sını cihaza atıp onu aktive edip diğerini iptal edince düzelir mi diye şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla...