Galaxy S3 Mini GT-I8200Q ROM

@Birisi Telefonu Root'ladım. Recovery menüsünü güncel olanlardan, dokunmatiğin orda çalışan Recovery'den yükledim. Bildirim çubuğundaki batarya'nın yüzdeliği gelmiyordu. Onu ayarladım. Bildirim simgelerini Kitkat gibi yaptım. Varsayılan hafızayı Hafıza kartı olarak değiştirdim. Telefonun şu anda bütün hatalarını kaybettim neredeyse. Telefona rom kurulmuş gibi oldu. Ancak arkadaşlar arasında bu telefon hayla ''Jelly Bean mı?'' dedirtmek istemiyorum onlara. Ordaki sürümün yerine 4.4.2 yazsam bana yeter. Bunu nasıl yapabilirim? Onu da değiştirsem telefonun Kitkat olduğuna zaten herkes inanacak. Bunu nasıl yapabilirim? Ayrıca ayarlar sürümüne bastıktan sonra Kitkat gelirse daha iyi olur.

Şu ana kadar yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Kendiside müsait olursa yardımcı olacağını düşünüyorum. Bu arada not düşeyim bende sürümü 4.4.2 yapmadım. Yapmışken havamız olsun diye ben de videodaki gibi 5.0.1 yaptım. Lolipop gelirse daha iyi olur.
5.0.1 Jelly Bean diyor, güldürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…