Galaxy S3 Mini GT-I8200Q ROM

"Wipe Data Factory Reset" ve "Wipe Cache Partition" yapıp zip dosyasını yüklemen yeterli. Başka birşey yapmana gerek yok. Rom zaten Türkçe olabiliyor. Sadece "ğ,i,ş" gibi karakterler yerine kare işareti çıkıyor. Yani Türkçe karakterleri gösteremiyor.
Apk'nın linki;
CoolEUKor.apk

eyw kardeş çok saol

Beyler ben s3 mini 8200q orjinal rom kullanıyorum ama sarjım çok hızlı bitiyor neden böyle oldugunu bilmiyorum nasıl çözebilecegimi bilen varmi rom yukledim hepsini denedim romlarin hepsindede ayni

batryayı degistirdim ama yinede ayni ekran kapliyen hic sarj yemiyo ama acip oyun felan oynayincxa 30 saniyede %1 sarj yiyor ekran acikkende surekli sarj yiyor sizinkiler nasil gidiyo sarj

Benim bataryam ölü olduğu için şarj %50'ye kadar felen çok yavaş iniyor. Şarjım gayet iyi gidiyor ilk 50'lik kısımda. Sonra %10-15 düşüşe geçiyor. yaklaşık 5 dk içerisinde telefon kapanıyor. :D Şarja takınca da %1'den 61'e fırlıyor. :D Yani benim batarya ölü ben şöyle gidiyor desem yalan olur. Ama yine de bu bataryayla günü çıkartabiliyorum. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı