A ahmet94088 Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #21 hmm anladm kardeşim bir şey sorcam aama bu hafıza kartına virginityv12 atıyoruz demi ?
A ahmet94088 Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #22 Kardeşim Allah Razı Olsun Oldu Çok saol Kaç gündür Ben bunu Arıyordm
MtnByk Hectopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 64 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2014 #23 ahmet94088 dedi: hmm anladm kardeşim bir şey sorcam aama bu hafıza kartına virginityv12 atıyoruz demi ? Genişletmek için tıkla... İster hafıza kartına ister telefonun dahili hafızasına atabilirsin. Hafıza kartına atarsan external storage seçerek devam etmen gerekir. Yazıyı tamamen okursan detaylı anlatım var.
ahmet94088 dedi: hmm anladm kardeşim bir şey sorcam aama bu hafıza kartına virginityv12 atıyoruz demi ? Genişletmek için tıkla... İster hafıza kartına ister telefonun dahili hafızasına atabilirsin. Hafıza kartına atarsan external storage seçerek devam etmen gerekir. Yazıyı tamamen okursan detaylı anlatım var.
A ahmet94088 Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2014 #24 Kardeşim bu s5 romunu nasıl kaldırabilirim peki ??
K kerem guberi Hectopat Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #25 Konuyu acan kardesim bana irtibat numarasi verirsen yada ozelden mesaj atarsan iyi olur kurmak istiyorum romu bilgi verirmisin
Konuyu acan kardesim bana irtibat numarasi verirsen yada ozelden mesaj atarsan iyi olur kurmak istiyorum romu bilgi verirmisin
Tolga Yaradanakul Hectopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #26 merhaba ben indirdim telefonumun hafıza kartına attım fakat recovry modda görünmüyor adı o yüzden kuramıyorum ? Kurdum fakat klavye titreşimini kapatamıyorum bi yardımcı ol kardeşim ya Sonunda onuda hallettim teşekkürler androidi ile herhangi bi oynama yapmadan kurdum sadece tema gayet güzel oldu
merhaba ben indirdim telefonumun hafıza kartına attım fakat recovry modda görünmüyor adı o yüzden kuramıyorum ? Kurdum fakat klavye titreşimini kapatamıyorum bi yardımcı ol kardeşim ya Sonunda onuda hallettim teşekkürler androidi ile herhangi bi oynama yapmadan kurdum sadece tema gayet güzel oldu
MtnByk Hectopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 64 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2014 #27 kerem guberi dedi: Konuyu acan kardesim bana irtibat numarasi verirsen yada ozelden mesaj atarsan iyi olur kurmak istiyorum romu bilgi verirmisin Genişletmek için tıkla... Metin Bıyık: Kişisel Blog buradan iletişim bölümünden bana ulaşabilirsin.
kerem guberi dedi: Konuyu acan kardesim bana irtibat numarasi verirsen yada ozelden mesaj atarsan iyi olur kurmak istiyorum romu bilgi verirmisin Genişletmek için tıkla... Metin Bıyık: Kişisel Blog buradan iletişim bölümünden bana ulaşabilirsin.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Kasım 2014 #28 Videolu rehber hazırlanmış durumda. İşinize yarayabilir. S3 Mini S5 Teması Kurulumu
Medet Hectopat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #29 MtnByk dedi: Görüntünün 00.00 ardından 00.01 olması ve Trabzon benim oturduğum şehirle aynı olması tesadüf olamaz. Bizzat birebir deneyerek anlatım yaptım. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yaptım telefon açılıp kapanıyor
MtnByk dedi: Görüntünün 00.00 ardından 00.01 olması ve Trabzon benim oturduğum şehirle aynı olması tesadüf olamaz. Bizzat birebir deneyerek anlatım yaptım. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yaptım telefon açılıp kapanıyor
MtnByk Hectopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 64 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2015 #30 Medet dedi: dediğinizi yaptım telefon açılıp kapanıyor Genişletmek için tıkla... Yeniden kurmayı deneyin. Anlatımda hiçbir sorun yoktur. Anlatımda yapılanlar kendi sorumluluğunuzu içerir. Bizzat kendim kurarak anlatımı yaptım.
Medet dedi: dediğinizi yaptım telefon açılıp kapanıyor Genişletmek için tıkla... Yeniden kurmayı deneyin. Anlatımda hiçbir sorun yoktur. Anlatımda yapılanlar kendi sorumluluğunuzu içerir. Bizzat kendim kurarak anlatımı yaptım.