Galaxy S3 Mini için S5 ROM ve Tema Kurulumu

hmm anladm kardeşim bir şey sorcam aama bu hafıza kartına virginityv12 atıyoruz demi ?

Kardeşim Allah Razı Olsun Oldu Çok saol Kaç gündür Ben bunu Arıyordm

hmm anladm kardeşim bir şey sorcam aama bu hafıza kartına virginityv12 atıyoruz demi ?
İster hafıza kartına ister telefonun dahili hafızasına atabilirsin. Hafıza kartına atarsan external storage seçerek devam etmen gerekir. Yazıyı tamamen okursan detaylı anlatım var.

Kardeşim bu s5 romunu nasıl kaldırabilirim peki ??

Konuyu acan kardesim bana irtibat numarasi verirsen yada ozelden mesaj atarsan iyi olur kurmak istiyorum romu bilgi verirmisin

merhaba ben indirdim telefonumun hafıza kartına attım fakat recovry modda görünmüyor adı o yüzden kuramıyorum ?

Kurdum fakat klavye titreşimini kapatamıyorum bi yardımcı ol kardeşim ya

Sonunda onuda hallettim teşekkürler androidi ile herhangi bi oynama yapmadan kurdum sadece tema gayet güzel oldu

Görüntünün 00.00 ardından 00.01 olması ve Trabzon benim oturduğum şehirle aynı olması tesadüf olamaz. Bizzat birebir deneyerek anlatım yaptım.

dediğinizi yaptım telefon açılıp kapanıyor

dediğinizi yaptım telefon açılıp kapanıyor
Yeniden kurmayı deneyin. Anlatımda hiçbir sorun yoktur. Anlatımda yapılanlar kendi sorumluluğunuzu içerir. Bizzat kendim kurarak anlatımı yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…