Galaxy S3 Mini Kasma Sorunu

Virüs programı kullanıyorsan sil onu. Faydadan çok zararı var onların. Google'ın arayüzünü indirebilirsin. Oldukça stabildir. Sonra bir factory reset at. Yine devam ederse farklı yollar düşünürüz.

Yükledikten sonra daima bunu kullan seçeneği işaretlendiğinde sadece 1 arayüz çalışıyor.
Google Now Launcher kullanıyordum. Ayarlardan çalışanlar kısmında Touchwiz arayüzü de gözüküyordu.

Çoğu şeyde kasıyor fakat özellikle ana ekranda gezerken ve telefon uygulamalarında kasıyor.
Ana ekranda kasıyor ise launcher kullanmanı tavsiye ederim.
Launcher tavsiye etmem. Arkada hem Touchwiz, hem de launcher çalışacağı için sistem daha çok yavaşlar.
Samsung'un Ana ekranındaki widgetların hepsini kaldırdıktan sonra kullanırsa sorun olmaz.

Bende s3 mini kullanıyorum çok güçlü bi telefon değil ama ana ekranda kasması biraz sakıncalı bir durum bence garantisi varsa yolalyabilrsnz eski telefonumu yollamıştım frimware kurmuşlardı yeniden düzelmişti :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı