Merhabalar sayın Technopat Sosyal üyeleri. Akrabamın Galaxy S3 Mini telefonu aramaları otomatik reddediyor. Telefonda herhangi bir arama bloklayıcı vs. uygulama bulunmuyor. Arama ayarlarındaki otomatik reddetme seçeneği de aktif durumda değil. Ek ayarlardan arama reddetme seçeneğindeki bölümler de kapalı. Yalnızca "Uluslararası Aramalar" bölümü aktif. Telefondan arama yapılabiliyor ancak başka telefonlardan çağrı alamıyor, otomatik reddediyor. Bu sorun 1-2 gündür var. Yardımlarınızdan ötürü şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin derim. Belki sistem üzerinden yapılan bir yanlış sonucu bu durumu yaşıyor olabilirsiniz.
Benim de başıma şöyle bir şey gelmişti. Durup dururken telefonum gizli numara olmuştu. Birkaç gün boyunca aradığım kişiler doğru dürüst açmadı. En sonunda biri "Numaran neden gizli?" diye sorunca olayı çaktım ben.
Sonra MH'yi aradım. Sistemsel bir bugdan ötürü böyle olmuş dediler, düzelttiler.
Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin derim. Belki sistem üzerinden yapılan bir yanlış sonucu bu durumu yaşıyor olabilirsiniz.
Benim de başıma şöyle bir şey gelmişti. Durup dururken telefonum gizli numara olmuştu. Birkaç gün boyunca aradığım kişiler doğru dürüst açmadı. En sonunda biri "Numaran neden gizli?" diye sorunca olayı çaktım ben.
Sonra MH'yi aradım. Sistemsel bir bugdan ötürü böyle olmuş dediler, düzelttiler.
Hat akrabamın üzerine şu anda. Onun mu Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmesi uygun olur benim mi? Hat kimin üzerine ise onun görüşmesi gerekiyor diye duymuştum. Akrabam bu işlerden pek anlamıyor da.