Galaxy S3 Samsung Yazısında Kalma

39896

Megapat
Makaleler
8
Merhaba, Telefonumda cyanogenmodun yaptığı bir rom vardı. Arada kasmalar falan alıyordu bende format atayım dedim telefona. Ses açma ,Home, Power, tuşlarını kullanarak data reseti yaptım. Fakat telefonu açtığım zaman Samsung yazısında kalıyor. Şarjım az şarjı doldurduktan sonra tekrar format atmayı deneyeceğim. Olması Kies ile orijinal roma geri dönebiliyormuyuz ?

Büyük ihtimalle CWM'den data sileyim derken bütün sistemi sildin. Cyanogenmod kurulum dosyası duruyorsa Cyanogenmod kurulumunu tekrarla. Bu arada Samsung yazısının altında uyarı işareti var mı ?

Büyük ihtimalle öyle yaptım. Samsung yazısının altında bir uyarı falan yok orada kalıyor sadece öyle.

Hazır böyle olmuşken yeni ROM atayım telefona önerileriniz nelerdir ? Telefonu daha hızlı kullanabileceğim bir rom olsa güzel olur.

S3 kullanıyorum. Android 6.0.1 telefonu ilk aldığımda bile bu kadar seri deyildi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20160124-110733.png
    Screenshot_20160124-110733.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 242
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı