Galaxy S3 Şarj Kablosu Bozulma Sorunu

Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. Samsung Galaxy S3 telefonum için sürekli şarj kablosu almak zorunda kalıyorum ve sürekli bozuluyor. Kablolar çok mu dandik? Bazı yabancı sitelerde kabloların içerisindeki bakır kırılıyormuş, yatakta eziliyormuş öyle şeyler duydum ama bu doğru mu? Sorun sokette mi kablolarda mı? Ben bu telefonu ilk aldığım zamanlardaki kablo aynı yatağın içerisinde 2 yıl sorunsuz bir şekilde şarj edebiliyordu şimdi ise yeni orijinal şarj kablosu aldığım zaman sürekli bozuluyor. Genelde kablo takılı olmasına rağmen telefon şarj edilemiyor uyarısı sonra tekrar şarj etmeye başlaması gibi aşırı hassas temassızlık sıkıntısı yaşıyorum. Aynı zamanda bu telefonumda eskiden Kingston mini SD kart vardı, onu da bir şekilde bozdu ve kart okuyamaz hale geldi. Bu telefonda ne tür bir uğursuzluk varsa artık bilmiyorum ama, Samsung Galaxy S3 telefonum nasıl bu kabloyu ve SD kartı bozabiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyla bağıntılı olduğunu düşünmüyorum SD kartının, evet ne yazık ki yeni kablo almak zorundasın priz adaptörü kalsın sadece 5-10 TL'ye bir usb kablosu almalısın dostum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı