Galaxy S3 sarj recovery ilişkisi !

Enis Kollugil

Hectopat
Öncelikle Merhaba,
Samsung Galaxy S3' e sahibim ve Custom Rom kullanıyorum. Cyanogenmodun son güncellemesini yapmıştım ki (4.4.1) telefonumu sarja taktığımda kapanmaya ve kapalı sarj olmaya başladı. Sürüm düşürdüm ve Cm 10.2' ye tekrar döndüm ancak sorun devam etti. Bende Samsungun stock Rom'unu yükleyip yoluma devam ediyordum ancak sizde bilirsiniz ki custom romun sahip olduğu hız harika birşey sorunun romdan kaynaklandığını düşünüp bu seferde paranoid android yükledim ama aynı sorun bunda da var. Ben sorunun recoveryden kaynaklandığını düşünüyorum acaba bu konuda yardım edebilir misiniz? Şimdiden Teşekkür Ederim :)

Galaxy S3 gibi güncel bir telefona custom rom kurmakla hata etmişsin. Bence bu tür sorunlar yaşamaman için Stock Rom tavsiye ederim. Ayrıca S3 için Android 4.3 Jelly Bean bazı Avrupa ülkelerinde tekrardan dağıtılmaya başlandı.

Recep Abi geç cevap veriyorum kusura bakma CWM 6.0.4.4 Touch modeli kullanıyorum. Sanırım en son sürüm ben bundan dolayı olduğunu düşünüp bir alt sürüme düşürdüm recovery'mi ama durum değişmedi.

Erhan dostum evet belki haklısın ancak Samsung'un Stock romu saf haliyle 700 e yakın Ram kullanıyor zaten telefonun kullanıma sunmuş olduğu Ram miktarı 850 felan ancak cyanogenmod gibi hem kitkat kullanma hemde 400 den fazla kalan Ram miktarı ile arka planda daha fazla uygulama çalışabiliyor. Ee birde rootun nimetleri mevcut.

CCleaner gibi programlar kullanıp arka planda çalışan gereksiz programları sonlandırırsan Ram kullanımı 400 450 arası değişir. Ben kendim Ace 2 telefonumda Samsung Stock 4.1.2 Türkiye sürümünü kullanıyorum. Ram kullanımım 350'yi geçmiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı