K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2017 #11 Voltran dedi: Denk gelirsem boş vaktimde yararlı bişeyler bulursam yazarım buraya. Ben de maalesef olur yanı olduğunu düşünmüyorum ama denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Sağ ol ilgin için canın sağ olsun giden resim olsun yenilerini çekiniriz kardeş çok mu zor Benim ki sadece meraktı işte.
Voltran dedi: Denk gelirsem boş vaktimde yararlı bişeyler bulursam yazarım buraya. Ben de maalesef olur yanı olduğunu düşünmüyorum ama denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Sağ ol ilgin için canın sağ olsun giden resim olsun yenilerini çekiniriz kardeş çok mu zor Benim ki sadece meraktı işte.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 9 Kasım 2017 #12 Recuva denediniz mi?
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Kasım 2017 #13 O PC için değil mi?