Galaxy S4 26.11.2016 Güncellemesi Kamera Sorunu

Recep Demir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere dün 26 kasım da S4'e güncelleme geldi 400 MB civarı. Ancak bugün fark ettiğim bir durumu sizlere anlatayım Kamera da çözünürlük o kadar kötü bir hal alıyor ki resmen 240 px gibi çekim yapıyor 1080 px cihaz. Durum snapchat kamerasında değişiyor gayet güzel çekimler oluyor ancak samsung un kendi kamera uygulamasında durum kötü Samsung a bir bildiri yada ileti gönderme imkanımız var mıdır? Sizde de böyle bir sorun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bende o güncellemeyi yaptım bende galeride sorunlar çıktı çoğu fotoğrafı netlemiyo çözünürlüğü yüksek olanları bile netlemiyo piksel piksel gösteriyo bunun bi geri dönüşü yokmu

Aynı sorunu bende yaşıyordum. Arkadaşın yorumunu görüp, Google fotoğraflar programıyla bakınca fotoğraflarıma genel anlamda kalitesi düzeldi.

Evet o güncellemeden sonra benim telefonumda da kamera sorunu oldu.
Benim kamera odaklama yapıyor ekranda çok net görünüyor ancak çektikten sonra fotoğraf bozuk çıkıyor. Fotoğrafı bilgisayarda da inceledim aynı. Fotoğraf görüntüleyicisiyle alakalı değil.
Ama çözümü bulamadım hala (n)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı