Rehber Custom ROM Recovery [Galaxy S4] [GT-i9500] [7.1.2] LineageOS 14.1 ROM Kurulumu

Sağ olun hocam ekranı kırdım geçen gün bugün sipariş verdim ekranı yaptığımda yüklemeyi düşünüyorum

Bazen bağlantı kopuklukları olabiliyor uçak modunu açıp kapatmak gerekiyor

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuzlu birşey değildir umarım. Babamın telefonuna yüklemeyi düşünüyorum. Stock Rom'a yakın bir stabilize var mı acaba? Kullananlar yazsın[emoji3][emoji3]

Tuzlu birşey değildir umarım. Babamın telefonuna yüklemeyi düşünüyorum. Stock Rom'a yakın bir stabilize var mı acaba? Kullananlar yazsın[emoji3][emoji3]
kolay gelsin hocam arkadaş kamera fln ve veri sıkıntı yazmış babanızın pek bilgisi yok ise stok rom da kalmasını tavsiye ederim

kolay gelsin hocam arkadaş kamera fln ve veri sıkıntı yazmış babanızın pek bilgisi yok ise stok rom da kalmasını tavsiye ederim
Aslında ben deneyeceğim [emoji3] Babamın telefonunda hep ısınma sorunu ve aşırı pil tüketim sorunu var. Onu bahane edip yükleyeceğim inşallah yarın hallederim. Buraya da deneyimlerimi yazarım[emoji41][emoji41]

bekliyor olucam hocam bende yüklicem ekranı bekliyorum kırıldı tamir edicem

Alberto yu sürekli takip eden biriyim projeleri çok başarılı xda da bir çok custom rom u var 2014 den beri takip ediyorum sürekli güncelleme yapıyor oreoyu getireceğinden emin olabilirsiniz ama zaman la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…