Rehber Custom ROM Recovery [Galaxy S4] [GT-i9500] [7.1.2] LineageOS 14.1 ROM Kurulumu

Bu romu 1 aydır falan kullanıyorum, telefon şarjdayken biri beni ararsa, açtığımda karşı tarafın sesini alamıyorum. Sonraki hiçbir aramada da ses gelmiyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor, başka çözüm bulamadım. Bazı oyunlarda çok ısınma yapıyor. Şarj süresi fena değil, ben memnunum. Snapchat çoğu zaman hata veriyor veya kamerası çalışmıyor, bunlar dışında telefon gayet akıcı, ben memnunum.

Bu romu 1 aydır falan kullanıyorum, telefon şarjdayken biri beni ararsa, açtığımda karşı tarafın sesini alamıyorum. Sonraki hiçbir aramada da ses gelmiyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor, başka çözüm bulamadım. Bazı oyunlarda çok ısınma yapıyor. Şarj süresi fena değil, ben memnunum. Snapchat çoğu zaman hata veriyor veya kamerası çalışmıyor, bunlar dışında telefon gayet akıcı, ben memnunum.
Yaşadığınız arama sorunu bilinen bir sorun değil romun en son sürümünü sıfırdan kurup deneyebilirsiniz.

Hocam hoparlöre almak falan işe yaramıyor, hiç ses yok. Sanki konuşurken ses tamamen kısılmış da o yüzden ses gelmiyormuş gibi. Konuşma sırasında ses ayarı da değiştirilemediği için telefonu kapatıp açınca düzeliyor sadece.

Teşekkür ederim. Şu anda kuruyorum. Performans açısından gayet kaliteli bir Custum ROM. Kullanmak isteyen varsa 05.02.2018 tarihinde bile tavsiye ederim diyebilirim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı