Galaxy S4 Mini'ye nasıl iOS kurulabilir?

Bende Galaxy S4 mini var, 2 ay önce ona LineageOS yüklemiştim ama şimdi de ona iOS yükleyeceğim. iOS sürümü fark etmez, bir fikriniz varsa söyleyin. Teşekkürler.
Halamın bıyığı olsa amcam olurdu hesabı seninki. Öyle bir şey mümkün değil.

Bak kardeşim öncellikle telefonuiosagüncel.com'a gidip ordan telefonu IOS yapıyorsun, Ne saçma soru bu??! Sence android işletim sistemi telefonu IOS yapabilr misin??? IOS zaten açık kaynak kodlu herkese açık bir yazılım değil!

iOS Launcher deneyin ama batarya patlama garantili gene de siz bilirsiniz.

iOS Launcher'de uygulamaların görünümü değişiyor uygulamanın kendisi değişmiyor.
Zaten telefon 8 GB-2 GB RAM.

Telefona TWRP kurmuştum, oradan herhangi bir iOS sürümünü ZIP dosyası olarak kurabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
QEMU kullanıp çalıştırmayı deneyebilirsiniz ancak kullanılamayacak kadar yavaş olacaktır. Bu şekilde Nintendo Switch üzerinde iOS çalıştırılmıştı. Doğrudan cihaz yazılımı olarak yuklemeniz ise olanaksız. Kimsenin Apple yazılımını düzenleyip yeniden yayınladığını görmedim. Keza iOS için cihazınıza uygun sürücülerin en baştan yazılması gerektiği için bunun mümkün olduğunu da sanmıyorum. Belki bir Apple geliştiricisi yaparsa onu bilemiyorum işte.

Telefona TWRP kurmuştum, oradan herhangi bir iOS sürümünü ZIP dosyası olarak kurabilirim.

Seni modlanmış Android karşılayacak, iOS, Apple'ın kendi donanımı hariç diğer hiçbir ceptelefonunda çalıştırılamaz. Apple teması bindirilmiş Android'i çok istiyorsan şu videoyu izleyip ROM'u kurmayı deneyebilirsin.

iOS Launcher'de uygulamaların görünümü değişiyor uygulamanın kendisi değişmiyor.
Zaten telefon 8 GB-2 GB RAM.

Tamamda sadece IOS'a benzeyen bir android karşıma çıkacak. Yok öyle telefonu %100 IOS yapmam imkansız.

Elimde iOS 9 root ZIP dosyası vardı onu telefona aktarıp TWRP ile kur dedim başarısız dedi bende şimdi MIUI 8 kuracağım çünkü LineageOS gerçekten çok kötü LineageOS'u asla önermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…