Galaxy S4 Reset Sorunu

kutukak

Hectopat
Yer
ISPARTA
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim
Merhaba arkadaşlar dün gece telefonumu şarj aletine bağladım ve hemen telefon kendini yeniden başlattı. Ancak Galaxy s4 yazısı geliyor hemen tekrar yeniden reset atıyor. Bu olay sürekli tekrar ediyor. Download kısmını açıyorum onu bile hemen yeniden başlatarak kapatıyor. Sorun neyden kaynaklı? Nasıl çözülebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir pil ile deneyin. Şoklanmadan kaynaklanan anakart arızası olabilir. Ama kötü düşünmemek lazım. Recovery e girebiliyor musun ? Ses açma+Home+Power tuşlarına yazı gelene kadar bas yazı geldği zaman çek.

Başka bataryada da aynı durum devam etmekte. Açma kapama düğmesi sürekli basılı kalıyor. tuş fiziki olarak basılı değil fakat basılı olarak çalışıyor. Güç tuşuna basmadan ses kısma ve menü tuşuna basılı tuttuğumda download modu açıyor. Güç tuşu sürekli basılı kaldığı içinde hemen reset atıyor.

Aldım elime s4 ümü. Bastım güç tuşuna bastım güç tuşuna, hiçbişey olmadı. Home+Güç tuşu ile donanım reseti atılıyor bu cihazlara. Sendeki anakart şoklanması sanırım dostum. İşletim sistemi silinse yeniden rahatça yüklenir o cihazlara. Yarı brick gibi bişey. Yazılım sağlam donanım hasarlı.

telefon 24 saat boyunca bataryasız birşekilde durdu. Bataryayı taktım ve düzeldi. Yüksel ihtimal şarj kaynaklı elektriksel ya şok oldu. şuanda düzeldi arkadaşlar. Telefonun dinlenmesi lazımmış
smile.png
nasıl düzeldi ama anlamış değilim. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı