Galaxy S4 Reset Sorunu

Onur Akgül

Megapat
Katılım
16 Ekim 2015
Mesajlar
636
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar. Daha önce forumda benzer bir konu açmıştım, sorun çözüldü, yine aynı sorunla karşılaştığım için ikinci bir konu açıyorum.
Sorunum şu:
Ekranı kilitleyince, kendi kendine ekran kapanınca, arama yaparken kulağıma götürdüğümde telefon kendini resetliyor. Ama pin istemeden tekrar açılıyor. Bu işlemden sonra telefon ağırlaşıyor, chrome aşırı takılıyor, ekran parlaklığı ayar yeri görünmüyor, kimi zaman açıldığında telefon kendini güvenli moda alıyor ve resetlemeden telefon kendine gelmiyor. Kurtarın beni bu dertten arkadaşlar, sürümüm 4.4.2 KitKat. (I9505)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lollipop ile birlikte yeni arayüz geliyor, böylece yazılım çok daha stabil oluyor. Senin kullandığın arayüz eski ve o arayüz belli bir süreden sonra yavaşlıyor. Güncelledikten sonrada mutlaka format at. Bir de CPU-Z programıyla sıcaklıkları ölç ve burada paylaş. Isınmada reset atmasına neden olabilir.
 
Son düzenleme:
Lollipop ile birlikte yeni arayüz geliyor böylece yazılım çok daha stabil oluyor. Senin kullandığın arayüz eski ve o arayüz belli bir süreden sonra yavaşlıyor. Güncelledikten sonrada mutlaka format at. Bir de CPU-Z programıyla sıcaklıkları ölç ve burada paylaş. Isınmada reset atmasına neden olabilir.
Cevapların için çok sağol, kimse beni bu konuda bilgilendirmemişti. Ve daha önce Lollipop kullandım, kesinlikle böyle bir sorunla karşılaşmadım. Lollipop bataryayı çabuk tükettiği için ve arayüzü hoşuma gitmediği için tekrar KitKat'a dönmüştüm. Sıcaklıkla da alakalı olmadığından eminim, yazılımsal bir şey. Daha önce de aynı sorunla karşılaşmıştım, farklı KitKat romu yükleyince bugüne kadar sorun yaratmamıştı. Dediğin şu anda çok mantıklı geldi, teşekkür ederim.
Konu kitlenmeden önce ben güncelledikten sonra deneyeyim, sorun olmaz ise çözüm halinde buraya yazayım.

@BERWAR adlı arkadaşımızın dediği gibi yaptım, sorunum düzeldi.
En güncel Android sürümünü yüklemeniz, sorununuzu çözecektir.
Kendisine çok teşekkür ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı