Galaxy S4 uygulamaları hafıza kartına taşıma

Ahmet Çavuş

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2013
Mesajlar
2
Merhaba,
Telefonum Samsung Galaxy S4. Telefonumun hafizasi 16 gb fakat biliyorsunuz ki Samsung yanlizca 8gb'a yakin bir bolumunu kullanmamiza izin veriyor. Telefonum rootlu, ama CWM yuklu degil. Telefonumun 8gb hafizasini cabucak doldurdum ve hic bos alanim yok. Hafiza kartinda ext3 alani olusturdum ve link2sd'yi kurdum. Hafiza kartini telefona takinca ve link2sd'yi calistirinca bir pencere geliyor, oradan ext3'u isaretliyorum. Fakat lutfen bekleyin ekraninda takiliyor. Ne denediysem fayda etmedi arastirmadigim yer kalmadi bunun hakkinda ama bir cozum bulamadim. Bu konuda biraz acemiyim bu arada. Link2sd uygulamasini kapayip teniden actigimda ve cikan pencerede iptal secenegini isaretleyip uygulamayi sd karta tasimaya calisinca su hatayo veriyor: app2sd cihaziniz tarafindan desteklenmiyor. Sebebi ana harici depolama biriminin aslinda dahili birim olmasidir. Uygulama dosyalarini karta tasimak icin linkleme islemini kullanabilirsiniz.
 
App2Sd uygulamasi telefondaki ext3 alanini kullanmiyor ve root gerektirmiyor sanirim. Uygulama yoneticisi'nden hicbir farki yok. Uygulamalarin cok kucuk bir bolumunu tasiyor yanlizca, normalde de boyle olmasi mi gerekiyor?

- - - Güncellendi - - -

Bu arada root'u da manuel olarak yapmadim, oneclick root tarzi bir programla yaptim. Acaba sorun bu yuzden mi? Fakat root checker uygulamasiyla root'u kontrol ettim, root var.
 
Dedigim gibi gorev yoneticisinden bir farki yok ve uygulamanin cok cok kucuk bir kismini tasiyor ve telefonumda en fazla 1gb'lik bir bos alan açılıyor. Link2sd'de de bu boyle mi? Ben uygulamanin hepsi degil ama buyuk bir kismi tasiniyor saniyordum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı