Galaxy S4, Xperia Z, iPhone 5

Tabii ki Update edebilirsiniz fakat iPhone 5S direkt iOS 7 ile gelecek. Yani iOS 7 5S için daha optimize edilmiş olacaktır. iPhone 4S'te iOS 7'nin betasında sıkıntı yaşadı çoğu kişi. 5'te aynı durum olacak diye bir şey yok tabii ki ama yine de hesaba katmak lazım.
Beta'da sorun yaşanması normal değil mi (merakımdan soruyorum :) ) ?

Böyle şeyler olabilir tabii, asıl sürüm çıkmadan bilemeyiz fakat ilgi yeni modellerde olacaktır. Bu her marka için böyle :) Şu 5S'in resmi özellikleri bir belli olsa. Yeni söylentiler çıktı şimdi de yeni ekran teknolojisi, 12 MP kamera gibi. Şu dönem için biraz beklemekte fayda var bence. İster iOS cephesinde olsun ister Android cephesinde. Çok aceleniz yoksa biraz daha bekleyin.

Eğer iphone 5' i Türkiyeden alacaksan sakın alma aşırı pahalı , senin yerinde olsam s4 ile Xperia z ye bakardım.

Telefonlardan ne beklediğine bağlı. Eğer performans ve oyun ise s4, kaliteyse xperia z, internet ve iş kullanımı ise iphone 5 al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaklaşık 2 aydır Galaxy S4 kullanıyorum. Şuan çok memnunum. Bana hiç sorun çıkartmadı. Birkaç defa düşürdüm çok sert düşmedi ama bir çizik bile oluşmadı eğer sorun var ise sorabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı