Alıntıladım.
"Zamanlama olarak geç kalınsa da, konu olarak ilgilenen arkadaşlara faydalı olacaktır.
Direkt olarak olaya geçiş yapmadan önce uyarımızı yapalım; Bu işlemintelefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkaracağını ve herhangi bir sorun sonucunda sorumluluk kabul etmeyeceğimi bildiririm...
1. Adım: Aşağıda belirtilen dosyaları indirmelisiniz. Bilgisayarınıza Kies yüklenmiş durumdaysa USB sürücü dosyalarını indirmenize gerek yoktur. ( Kies'i kullanmanızı öneririm)
Gerekli malzemeler;
-
Odin (v3.09 sürümü inecektir, farklı bir sürüm de kullanabilirsiniz)
- CF-ROOT (Ülkemizde SM-G900F versiyonu satılmakta fakat SM-G900H versiyonuna da rastlanmakta bu nedenle iki versiyon içinde paylaşım yapmak durumundayız)
1) SM-G900F (Qualcomm işlemcili versiyon)
Buradan indiriniz
2) SM-G900H (Exynos işlemcili versiyon)
Buradan indiriniz
-
USB Sürücüleri (Kies yüklü ise indirmenize gerek yok)
2. Adım: İndirdiğiniz CF-Root zip dosyasının içeriğini istediğiniz çıkarın. Burada Odin üzerine yerleştireceğimiz dosya ” CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.tar” yada ''CF-Auto-Root-k3g-k3gxx-smg900h.tar'' olacak.
3. Adım: Odin uygulamasını açın. Bu arada cihazı kapatınız. Telefonun kapanmasını bekleyin ya da pili çıkarıp takın. Cihaz üzerinde Ses azaltma + Home butonu + Güç Tuşlarına aynı anda basarak telefonu Download moduna alın. Karşınıza çıkacak uyarıyı ses yükseltme tuşu ile geçin. Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
4. Adım: Cihaz ve Odin arasında bağlantı sağlandıktan sonra Odin üzerinde yer alan PDA bölümüne ” CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.tar” yada ''CF-Auto-Root-k3g-k3gxx-smg900h.tar'' (hangi versiyonu kullanıyorsanız uygun dosyayı seçmeniz gerekmekte) dosyasını ekleyin.
5. Adım: Start butonunu tıklayın. Yükleme işlemi birkaç saniye sürecektir ve cihaz yeniden başlatıldığında ilk açılış süresi normalden uzun sürebilir. Cihazın açılış ekranda kalması durumunda cihazınız için indirdiğiniz CF-Root dosyasını kontrol edin. Doğru dosyayı yüklediğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.
Güle güle kullanın..."
Yazan bu. Deneyen arkadaşlar var. Kolay gelsin.