Galaxy S6 Edge hala alınır mı?

Slash\00

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum aklımda S6 Edge var. Ama sürümü güncel değil. Hatta yeni güncellemeleri de almayacak diye biliyorum. Sizce alınmalı mı yoksa başka bir telefona mı yöneleyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Sonny artık yavaş yavaş popülerliğini kaybedecek. Bana kalsa ben hiç düşünmeden Samsung alırdım. Ama stabilite olarak ben de iPhone öneririm.

Ben popülerliğini kaybettiğini yada kaybedeceğini şahsen düşünmüyorum.2016 yılından itibaren ürettiği cihazlar kamera ve performans yönünden gayet başarılı.En son çıkan X serisi de özellik olarak aynı segmentteki cihazlardan daha iyi ve fiyat olarak daha cazip.

S6 Edge pil sorunlarıyla boğuşan bir model o fiyata da alınmaz bütçe arttırabilirseniz S7 veya S7'den işlemci olarak güçlü daha fazla RAM'e sahip ama kamerası daha kötü olan Mi6'yı alabilirsiniz. Bütçe artıramazsanız kamerası belki S6 kadar iyi olmayan ama batarya ve performansı S6 Edge'dem daha iyi olan One Plus 3T'yi tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı