Galaxy S6 Touchwiz Sorunu Var mı ?

Haziran ayından bu yana dek S6 kullanıyorum. 5.0.2 sürümünde de 5.1.1 sürümünde de hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gerçekten beğenip aldığım ve aynı şekilde beğenip kullanıyor olduğum bir cihaz. Forumlarda atıp tutulan şeylere itibar etmenizi hiç önermem. Hiçbir incelemede de arayüzde sorunlar olduğundan bahsedilmedi ki zaten. İnsanlar güvenilir olmayan veya zararlı yazılım içeren apk dosyalarını kurduktan sonra telefona bir şey olunca markaya laf atmayı çok iyi biliyorlar emin olun. Zaten arayüzde vs. bir problemin olmasına imkan yok çünkü içindeki donanımı şu an telefonlarda ulaşabildiğimiz son nokta. Eğer Android'i seviyorsanız S6'yı da seversiniz. Elbette Samsung Touchwiz ile halen kendine göre arayüz tasarlamaya devam ediyor ancak görünüm ve tarz olarak da kötü durmuyor. Ben gayet memnunum ayrıca pil ömrünün de oldukça iyi olduğundan bahsetmem gerek. Arkadaşlar Samsung'u sevin yada sevmeyin, ki ben de S3'teki tecrübelerimden dolayı nefret etmiştim, bu telefon gerçekten çok iyi. Sizlere önerim ise Google Play'de olsun ya da olmasın, güvenmediğiniz hiçbir yazılımı indirmeyin, kurmayın. Apk'lardan ise uzak durun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı