Galaxy S7 Android 9.0 Ne Zaman Gelir?

Komutan Logar

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yayınlanan habere göre resmi olarak Samsung S7 modeline Android 9.0 getireceğini söyledi. Sizce bu güncelleme ne zaman gelir?

Gelmez. Koskoca firma bir telefon 2 yılı doldurdu diye Android güncelleme desteğini kesiyor. İşte bu yüzden İOS diyorum.
İOS'da kesiyor. Fazla bir telefonları yok zaten. İphone 4'lere kestiler ve planlı eskitme yapıyorlar telefona. Ama daha performanslı olduğu gerçek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung resmi olarak açıklayınca heyecanlandım. Getireceklerini ve üzerinde çalıştıklarını söylediler.

İOS'da kesiyor. Fazla bir telefonları yok zaten. İphone 4'lere kestiler ve planlı eskitme yapıyorlar telefona. Ama daha performanslı olduğu gerçek.
Kesiyor ama İOS hemen 2 yıl doldu tamam bu telefonunda işi bitti demiyor, 5-6 yıl boyunca güvenlik ve özellik güncellemesi getiriyor. Yanlış anlamayın şuanda elimde bir İPhone XR var birde Mİ 6 var. Arasında dağlar kadar fark var. Bence herkes bir İOS'u kullanıp deneyimlemeli.

Samsung resmi olarak açıklayınca heyecanlandım. Getireceklerini ve üzerinde çalıştıklarını söylediler.
Resmi olarak mı açıkladı? Kaynak gösterir misin?
Nisan aylarında bir sertifikadan S7'ye Pie güncellemesi gelinebilir diye haber yapıldı.
Daha sonra güncellemeleri okursanız gelmeyeceği yazılı.

Resmi olarak mı açıkladı? Kaynak gösterir misin?
Nisan aylarında bir sertifikadan S7'ye Pie güncellemesi gelinebilir diye haber yapıldı.
Daha sonra güncellemeleri okursanız gelmeyeceği yazılı.

Ve o serfika'nın XCOVER 4'e ait olduğu öğrenildi. XCOVER 4: SM-390F S7: SM-930F

Olay basit bir rakam sırası hatasından ibaret. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı