Sen yanlış anlamışsın evet. Bir açıklama var ama adamlar dediki 3 ayda bir sadece güvenlik güncelleştirmesi gelecek.Samsung resmi olarak açıklayınca heyecanlandım. Getireceklerini ve üzerinde çalıştıklarını söylediler.
Sen yanlış anlamışsın evet. Bir açıklama var ama adamlar dediki 3 ayda bir sadece güvenlik güncelleştirmesi gelecek.Samsung resmi olarak açıklayınca heyecanlandım. Getireceklerini ve üzerinde çalıştıklarını söylediler.
Bende de NFE port yüklü ancak Samsung Pass çalışıyor. Pay zaten TR'de yok.Samsung Pay, Pass çalışmıyor sadece. Secure Folder da çalışmıyordu, geliştiriciler sağolsun artık çalışıyor.
S7 için ROM olarak Blackdiamond NFE v4 ve N8 v1 öneririm. AOSP tarafında LineageOS 16 ve Pixel Experience güzel.
Kesinlikle daha iyi ancak şuan S7 şahsen almam. S8'ler ikinci elde çok ucuzladı onu tercih ederdim.SE'den iyi mi ? sizce ?
Secure Folder çalışmıyor iken denemiştim ve çalışmıyordu.Bende de NFE port yüklü ancak Samsung Pass çalışıyor. Pay zaten TR'de yok.
2.0 daha portlanmadı sanırım. Sadece HyperRom çıkmış o da tema giydirilmiş Android 9.Secure Folder çalışmıyor iken denemiştim ve çalışmıyordu.
N8 ROMları NFE ROMlarından daha iyi oluyor.
Bu arada OneUI 2.0 kullanabileceğiz.
Zaten bir süredir Android 10 kullanabiliyorduk bu da iyi oldu.
Yok onlardan bahsetmiyorum.2.0 daha portlanmadı sanırım. Sadece HyperRom çıkmış o da tema giydirilmiş Android 9.
Blackdiamond mu yine?Yok onlardan bahsetmiyorum.
Portlandı ama henüz paylaşımadı. Testte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.