Galaxy S7 bozuldu

Bütçe
4000
Daha fazla  
Meslek
makine teknikeri
Merhaba arkadaşlar,

Dün sabah saatlerinde arkadaşımla görüşme yaparken Galaxy S7 cihazım düştü ve kameranın üstü çatladı. Ancak telefonun ekranından görüntü alamıyordum. Telefon çalışıyor bildirimler geliyordu. Dün aileme telefonum bozuldu yenisini alalım dediğimde tamam dediler. Gelgelelim ki denemek amaçlı telefonumu şarja taktığımda görüntü geldi ve ailemin bundan haberi yok. Sabah sabah vicdan yaptım. Ya telefon alacağım. Yeni dediğim de üst modelin 2. eli olacak, ya da aileme böyle böyle oldu deyip bununla idare edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Dün sabah saatlerinde arkadaşımla görüşme yaparken Galaxy S7 cihazım düştü ve kameranın üstü çatladı. Ancak telefonun ekranından görüntü alamıyordum. Telefon çalışıyor bildirimler geliyordu. Dün aileme telefonum bozuldu yenisini alalım dediğimde tamam dediler. Gelgelelim ki denemek amaçlı telefonumu şarja taktığımda görüntü geldi ve ailemin bundan haberi yok. Sabah sabah vicdan yaptım. Ya telefon alacağım. Yeni dediğim de üst modelin 2. eli olacak, ya da aileme böyle böyle oldu deyip bununla idare edeceğim.

İlk önce ekranın tamamen çalıştığına emin olun. AMOLED ekranlarda içeriden çatlayınca arada görüntü verip sonra yine siyah ekranda kalabilir. Bence eğer sorun yoksa kullanmaya devam edin.

Galaxy s7 eski en sevdiğim emektar telefonum.

Ekran pixel yoğunluğu 577 ppi ile samsungun tüm telefonlardan cihazlarından daha iyidir.

Hep Qhd kullanırdım bakan arkadaşlar daha sonra kendi telefonuna bakınca bulanık geldiğini söylerlerdi.

Benim telefon gold rengiydi muazzam şık dururdu halâ olsa kullanırım.

Kamera olarak tartışmasız s8 le ya aynı gibi. Hatta ekranın iyi olmasından ötürü s7 daha iyi diyebilirsin.

Tasarım eski

Orta tuş kronik olarak soyuluyor safır olmadığı için.

Çok hassas bir cihaz.

Ekranı muaazzam ince.

Şuanki cihazlara göre kasıyor denmez ama ağır.

Sesi az çıkıyor.

Şarjı az gidiyor QHd kullanırsan.

micro girişli.

S8 e geçmeye değer mi değer neden?

Yazılım ve tasarım.

Ama kamera konusunda üst düzey artış beklentin olmasın. Hemen hemen aynılar.

İlk önce ekranın tamamen çalıştığına emin olun. AMOLED ekranlarda içeriden çatlayınca arada görüntü verip sonra yine siyah ekranda kalabilir. Bence eğer sorun yoksa kullanmaya devam

İlk önce ekranın tamamen çalıştığına emin olun. AMOLED ekranlarda içeriden çatlayınca arada görüntü verip sonra yine siyah ekranda kalabilir. Bence eğer sorun yoksa kullanmaya devam edin.
Nasıl kontrol edebilirim

Ekr
Yeni telefon almak yerine ailene gerçekleri söyle ve tamire götür.
Zaten daha önce anakart arızası vermişti yaptırılmıştı. Şu an tekrar anakart sorunu var gibi ve bataryası problemli telefon vaadesini doldurdu aslında. Ondan çok da yaptırmak istemiyorum

Nasıl kontrol edebilirim

Ekr

Zaten daha önce anakart arızası vermişti yaptırılmıştı. Şu an tekrar anakart sorunu var gibi ve bataryası problemli telefon vaadesini doldurdu aslında. Ondan çok da yaptırmak istemiyorum

Her tuşa bastığınızda yanıt veriyor mu ekran mesela? Ya da ekranda çizgi ölü pixel vs var mı?

Genel olarak neresi bozuk veya nerelerinde hasar var ? Aynı telefonu kullanıyorum. Maddi durum yetersizse bence gerek yok bir süre daha götürür. Ha ille de S serisinden olacak derseniz S9 olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı