fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 12 Kasım 2017 #1 Merhaba. Critical Ops oynarken bu hatayı aldım. Oyunda lag ya da hile kullananlar olduğunu hatırlıyorum. Cihazıma virüs girmiş midir? Telefonum Galaxy S7 Android 7. Teşekkür ederim.
Merhaba. Critical Ops oynarken bu hatayı aldım. Oyunda lag ya da hile kullananlar olduğunu hatırlıyorum. Cihazıma virüs girmiş midir? Telefonum Galaxy S7 Android 7. Teşekkür ederim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2017 #2 Virüs kolay kolay bulaşan bir şey değildir, doğru kullanmasını bilirsen. Sorun olmamıştır, oyunu APK olarak indirmedin değil mi? Artı 0 Eksi
Virüs kolay kolay bulaşan bir şey değildir, doğru kullanmasını bilirsen. Sorun olmamıştır, oyunu APK olarak indirmedin değil mi?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 12 Kasım 2017 #3 Kaspersky ile telefonu bir tarat. Artı 0 Eksi
KS KS fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 12 Kasım 2017 #4 BERWAR dedi: Virüs kolay kolay bulaşan bir şey değildir, doğru kullanmasını bilirsen. Sorun olmamıştır, oyunu APK olarak indirmedin değil mi? Genişletmek için tıkla... APK değil Google Play'den indirdim. 24099 dedi: Kaspersky ile telefonu bir tarat. Genişletmek için tıkla... Kullandığım antivirüs o zaten, hem hızlı hem tam tarama yaptım bir şey bulamadı. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Virüs kolay kolay bulaşan bir şey değildir, doğru kullanmasını bilirsen. Sorun olmamıştır, oyunu APK olarak indirmedin değil mi? Genişletmek için tıkla... APK değil Google Play'den indirdim. 24099 dedi: Kaspersky ile telefonu bir tarat. Genişletmek için tıkla... Kullandığım antivirüs o zaten, hem hızlı hem tam tarama yaptım bir şey bulamadı. Teşekkür ederim.