Galaxy S7 - Takılma sorunları

Hayır hocam hiçbir sıkıntı olmuyor, Samsung eski Samsung değil. Yakın çevremden de Note 5- S6-S7Edge gibi cihazlar kullanan çok var bugüne kadar onlardan da hiç takılma şikayeti duymadım.
S7 almaya değer mi acaba? Halihazırda m9 kullanıyorum. Biraz fazla ısınıyor. Benim yakın arkadaşlarımda da note 5, s6 kullananlar var. Kafamda LG g5 de yok değil aslında. Şu aralar ısınmadan rahatsız olduğumu düşünmeye başladım. Aslında alırken ısınan ve ısıyı hissettiren bir cihaz olduğunu bilmeme rağmen aldım. Ne yapsam acaba!

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri bu yorumu S7 için yapar, bir diğeri yarın rakibi için der. Satıcıların birbirine çamur atmasından öte değil. İnsanların aklını istediklerini aldırana kadar bulandırıyorlar. Ne S7, ne S6 hatta rakip LG de koyalım, ne G5, ne G4 kasılma yapmaz. Bunlar güçlü telefonlar.
Hocam LG g5 incelemeninizi inceledim. LG g5 veya S7 hangisi daha iyi olur akıcılık yönünden? Şu an m9 kullanıyorum ve çok sade geliyor arayüz. Zamanında s3, s4 kullanan birisi olarak arayüz sorunu yaşamıştım. Hep ön yargılıyım. Alıp da pişman olmak istemiyorum.

Hocam LG g5 incelemeninizi inceledim. LG g5 veya S7 hangisi daha iyi olur akıcılık yönünden? Şu an m9 kullanıyorum ve çok sade geliyor arayüz. Zamanında s3, s4 kullanan birisi olarak arayüz sorunu yaşamıştım. Hep ön yargılıyım. Alıp da pişman olmak istemiyorum.

Son güncellemeyle arayüzleri arasında fark göremiyorum o yüzden elimdeki S6 edge S7 edge miş gibi konuşacağım. Arayüzünde kasma hiç yok. 4x4 4x5 5x5 gibi kendi isteğince boyutlandırma yapabiliyorsun. Bir de kolay mod var. Fazla kullanmadım ancak arayüzü İphone ve G5 teki gibi sadece anasayfadan ibaret yapıyor. Diğer telefonların hiçbirinde bulunmayan edge ekran arayüzü var. Eskiden çok basitti ancak o da geliştirildi. Mesela annemle çok konuşurum bazen onun mesajını görmüyorum ama sağ üstte mor bir şekilde belli ediyor ve onu çekip direk arama veya mesaj gönderme yapabiliyorsun. Ekran kilitliyken edge kısmını ovalayıp edge feedlerini açabiliyorsun (bunu sanırım çoğu kişi bilmiyor). Burada da sana mesaj gelmiş mi veya kaç adım atmışsın ya da para verip müzik oynatıcısı veya hızlı başlatma gibi şeylerde ekleyebiliyorsun. Diğer yandan tema marketi çok geniş, sana uygun temayı kullanabilirsin. Durum çubuğu ise bence oldukça başarılı. İlk çekişte sadece 5 ayar gözüküyor çekerek veya sağ üstteki tuşa basarak diğerlerinide görebiliyorsun. Galeri, müzik, video, rehber gibi diğer programlar ise eskilerini aratmıyor, tamamen farklı.

Biri bu yorumu S7 için yapar, bir diğeri yarın rakibi için der. Satıcıların birbirine çamur atmasından öte değil. İnsanların aklını istediklerini aldırana kadar bulandırıyorlar. Ne S7, ne S6 hatta rakip LG de koyalım, ne G5, ne G4 kasılma yapmaz. Bunlar güçlü telefonlar.
Şuan kasmaz zaten benim asıl sorum ileride yani 1 - 2 sene sonra aynı s3 mini'ye benzemesin ?

LG de koyalım, ne G5, ne G4 kasılma yapmaz.
Son noktayı Ali Bey koydu. Çok doğru cümle ile anlattınız. Samsung kullanan LG'e çamur atar, LG kullanan Samsung'a çamur atar her 2 markada çok güçlü telefonlar çıkarıyorlar. Samsung ürünleri fazla olduğundan tanınmış marka. LG 3 senedir güzel telefon çıkaran marka. LG G4'ten sonra Türkiye'de en fazla seçilen marka oldu yani listeye girdi. Kısaca Ali Bey'in dediği gibi kullanıcılar çamur atmaktan sıkılmıyorlar. Hangi telefona içiniz ısındıysa onu alın. Bu sorularla telefon almanız zor. Biri iyi der biri kötü der. Ben donanımdan anladığım için içindeki donanımlarına bakarak alıyorum. Kısaca markaya bakma donanımlarına bakarak al. ;)

Kullanımdan Kullanıma değişir eğer sen sürekli uygulama yükleyip kaldırırsan telefon ister istemez kasmaya başlayacaktır ama sen telefonu sade sakin kullanırsan 3-4 yıl götürür S6'dan sonra Samsung arayüz konusunu başlı başına düzeltti aynı şekilde tasarımını da şahsi olarak biraz daha beklemeni alacaksan Note 6 almanı öneriyorum.

Son noktayı Ali Bey koydu. Çok doğru cümle ile anlattınız. Samsung kullanan LG'e çamur atar, LG kullanan Samsung'a çamur atar her 2 markada çok güçlü telefonlar çıkarıyorlar. Samsung ürünleri fazla olduğundan tanınmış marka. LG 3 senedir güzel telefon çıkaran marka. LG G4'ten sonra Türkiye'de en fazla seçilen marka oldu yani listeye girdi. Kısaca Ali Bey'in dediği gibi kullanıcılar çamur atmaktan sıkılmıyorlar. Hangi telefona içiniz ısındıysa onu alın. Bu sorularla telefon almanız zor. Biri iyi der biri kötü der. Ben donanımdan anladığım için içindeki donanımlarına bakarak alıyorum. Kısaca markaya bakma donanımlarına bakarak al. ;)
Millet niye çamur attınız ki telefon firmaları bunlara para mı veriyor :D

Millet niye çamur attınız ki telefon firmaları bunlara para mı veriyor :D
Yaşına baktım çocuk olduğunuz için anlamamışsınız. Anla sonra yorum yap kardeşim benim. Canım kardeşim çamur atmak derken kullanıcıları bahsettim. Herkes hangi telefonu kullanırsa çoğunlukla onu över. Sen donanımdan anlıyorsan donanımlarına bak sen düşünme gerisini. Teknoloji şans işi. Örneğin G4 ısınma var diyorlar kullanmayan kişide duyduğu yerden buraya yorum yapıyor fakat bende yok nedense aşırı oyun oynayınca ısınıyor ama belli etmiyor el yakacak gibi olmuyor. Şarj süreside o kadarda hızlı bitmiyor ortalama şarj süresi var.

Son düzenleme:
Yaşına baktım çocuk olduğunuz için anlamamışsınız. Anla sonra yorum yap kardeşim benim. Canım kardeşim çamur atmak derken kullanıcıları bahsettim. Herkes hangi telefonu kullanırsa çoğunlukla onu över. Sen donanımdan anlıyorsan donanımlarına bak sen düşünme gerisini. Teknoloji şans işi. Örneğin G4 ısınma var diyorlar kullanmayan kişide duyduğu yerden buraya yorum yapıyor fakat bende yok nedense aşırı oyun oynayınca ısınıyor ama belli etmiyor el yakacak gibi olmuyor. Şarj süreside o kadarda hızlı bitmiyor ortalama şarj süresi var.
Asıl siz beni anlamamışsınız benim burada demek istediğim bir insan sırf o marka telefonu kullanıyor diye niye diğer marka bir telefona laf etsin anlatmak istediğim şey buydu. Siz milletin yaşına göre mi muamele ediyorsunuz acaba ?

Kullanıcılar değil mesele, satıcılar ve satış noktaları da internet üzerinde geziyor. Forumlara, satıcı yorumlarına her yere giriyor. Ama bunu kullanıcıymış gibi yapıyorlar, ben satıcıyım ya da firmanın çalışanıyım deseler neyse. Biz Technopat Sosyal'de tespit ettiğimizde bunları banlıyoruz, barındırmıyoruz. Bu yüzden arada bir buraya da çamur atmaya kalkıyorlar ekip olarak, biz ayrıca bunlarla da ilgileniyoruz. Gerektiğinde avukatlarımız ilgileniyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı