A azimli42 Decapat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #61 Umut Nas dedi: Ses kısma+ güç tuşuna basarak zorla yeniden başlatın o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Samsung s8 yazısı geldikten sonra yine twrp'ye atıyor.
Umut Nas dedi: Ses kısma+ güç tuşuna basarak zorla yeniden başlatın o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Samsung s8 yazısı geldikten sonra yine twrp'ye atıyor.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #62 azimli42 dedi: Deniyorum. Samsung s8 yazısı geldikten sonra yine twrp'ye atıyor. Genişletmek için tıkla... Wipe yaptınız mı? Yaptıysanız normal. İngilizce bir şekilde de hallederiz hocam.
azimli42 dedi: Deniyorum. Samsung s8 yazısı geldikten sonra yine twrp'ye atıyor. Genişletmek için tıkla... Wipe yaptınız mı? Yaptıysanız normal. İngilizce bir şekilde de hallederiz hocam.
A azimli42 Decapat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #63 Umut Nas dedi: Wipe yaptınız mı? Yaptıysanız normal. İngilizce bir şekilde de hallederiz hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bir şey. Odin ile kurdum. Sonra elimi bixi tuşu power on off ve ses yükseltme tuşuna bastım twrp açıldı. Ancak ekran hiç oynama yapmıyor.
Umut Nas dedi: Wipe yaptınız mı? Yaptıysanız normal. İngilizce bir şekilde de hallederiz hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bir şey. Odin ile kurdum. Sonra elimi bixi tuşu power on off ve ses yükseltme tuşuna bastım twrp açıldı. Ancak ekran hiç oynama yapmıyor.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 7 Ağustos 2022 #64 azimli42 dedi: Hayır hiçbir şey. Odin ile kurdum. Sonra elimi bixi tuşu Power on off ve ses yükseltme tuşuna bastım TWRP açıldı. Ancak ekran hiç oynama yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an TWRP'de seçeneklerin bulunduğu menüye erişebiliyor musunuz?
azimli42 dedi: Hayır hiçbir şey. Odin ile kurdum. Sonra elimi bixi tuşu Power on off ve ses yükseltme tuşuna bastım TWRP açıldı. Ancak ekran hiç oynama yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an TWRP'de seçeneklerin bulunduğu menüye erişebiliyor musunuz?
A azimli42 Decapat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #65 189454 dedi: Şu an TWRP'de seçeneklerin bulunduğu menüye erişebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Swipe to Unlock yapacağım ama ne yazık ki dokunmatik işlemiyor nedense ? Odin ile SamFw'den android 9 son sürümü stock yüklesem sorunu çözer miyim ? Son düzenleme: 7 Ağustos 2022
189454 dedi: Şu an TWRP'de seçeneklerin bulunduğu menüye erişebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Swipe to Unlock yapacağım ama ne yazık ki dokunmatik işlemiyor nedense ? Odin ile SamFw'den android 9 son sürümü stock yüklesem sorunu çözer miyim ?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #66 azimli42 dedi: Swipe to Unlock yapacağım ama ne yazık ki dokunmatik işlemiyor nedense ? Odin ile SamFw'den android 9 son sürümü stock yüklesem sorunu çözer miyim ? Genişletmek için tıkla... Tekrardan Odin moda girin hocam. Birde bunu deneyin. Download twrp-3.5.0_9-0-dreamlte.img.tar Download page for twrp-3.5.0_9-0-dreamlte.img.tar eu.dl.twrp.me
azimli42 dedi: Swipe to Unlock yapacağım ama ne yazık ki dokunmatik işlemiyor nedense ? Odin ile SamFw'den android 9 son sürümü stock yüklesem sorunu çözer miyim ? Genişletmek için tıkla... Tekrardan Odin moda girin hocam. Birde bunu deneyin. Download twrp-3.5.0_9-0-dreamlte.img.tar Download page for twrp-3.5.0_9-0-dreamlte.img.tar eu.dl.twrp.me
A azimli42 Decapat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #67 Umut Nas dedi: Tekrardan Odin moda girin hocam. Birde bunu deneyin. Download twrp-3.5.0_9-0-dreamlte.img.tar Download page for twrp-3.5.0_9-0-dreamlte.img.tar eu.dl.twrp.me Genişletmek için tıkla... Auto Reboot'u kapatıyorum değil mi hocam ? Odin options bölümünden.
Umut Nas dedi: Tekrardan Odin moda girin hocam. Birde bunu deneyin. Download twrp-3.5.0_9-0-dreamlte.img.tar Download page for twrp-3.5.0_9-0-dreamlte.img.tar eu.dl.twrp.me Genişletmek için tıkla... Auto Reboot'u kapatıyorum değil mi hocam ? Odin options bölümünden.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #68 azimli42 dedi: Auto Reboot'u kapatıyorum değil mi hocam ? Odin options bölümünden. Genişletmek için tıkla... Kapatabilirsiniz.
azimli42 dedi: Auto Reboot'u kapatıyorum değil mi hocam ? Odin options bölümünden. Genişletmek için tıkla... Kapatabilirsiniz.
A azimli42 Decapat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #69 azimli42 dedi: Auto Reboot'u kapatıyorum değil mi hocam ? Odin options bölümünden. Genişletmek için tıkla... TWRP Çalıştı. Adamsınız hocam. Şimdi ne yapmalıyım ? Ayrıca kapatıp açtığımda büyük ihtimal stock rom gitti galiba. Hep twrp açılıyor.
azimli42 dedi: Auto Reboot'u kapatıyorum değil mi hocam ? Odin options bölümünden. Genişletmek için tıkla... TWRP Çalıştı. Adamsınız hocam. Şimdi ne yapmalıyım ? Ayrıca kapatıp açtığımda büyük ihtimal stock rom gitti galiba. Hep twrp açılıyor.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #70 azimli42 dedi: TWRP Çalıştı. Adamsınız hocam. Şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... O Custom ROM dosyasını hafıza kartına yüklediniz mi?
azimli42 dedi: TWRP Çalıştı. Adamsınız hocam. Şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... O Custom ROM dosyasını hafıza kartına yüklediniz mi?