Galaxy S8'e Android 7 yükleme

Daha dur ya :D Daha atmayı bilmiyorum yedek alınması vs. Direkt TWRP'den yüklesem ROM'u olmaz mı?

Custom ROM TWRP'den yükleniyor hocam :D
Tabii farklı Recovery'ler falan var ama ben buna alıştım :D
Hepsinin işlevi ve kurma şekli aynı. Tek fark görünüm.

@Umut Nas Bugün akşama doğru TWRP yükleyeceğim. Yükledikten sonra senin verdiğin ROM'da bildirim ışıkları yüz tanıma vs çalışıyor mu ?
Bu arada gerçekten harika bir ROM. Tema vs. Beni stock android 7'den vazgeçtirdin :)

@Umut Nas bugün akşama doğru TWRP yükleyeceğim. Yükledikten sonra senin verdiğin ROM'da bildirim ışıkları yüz tanıma vs çalışıyor mu?
Bu arada gerçekten harika bir ROM. Tema vs. beni stock Android 7'den vazgeçtirdin :)

Hocam Custom ROM'a göre değişiyor bazı özellikler çalışmayabiliyor mesela benim kullandığım ROM'da NFC çalışmıyor 😃 ama NFC de zaten yok.

Bende selinux da devre dışı bırakılmış bunu araştırmadım ama telefonun IP adresi üzerinden port ve OS taraması yaptım nmap hiçbir şey bulamadı 1000TCP portunun tamamı kapalıydı.

Hocam Custom ROM'a göre değişiyor bazı özellikler çalışmayabiliyor mesela benim kullandığım ROM'da NFC çalışmıyor 😃 ama NFC de zaten yok.

Bende selinux da devre dışı bırakılmış bunu araştırmadım ama telefonun IP adresi üzerinden port ve OS taraması yaptım nmap hiçbir şey bulamadı 1000TCP portunun tamamı kapalıydı.

Neyin çalışıp çalışmadığı indirdiğiniz sitede yazıyor olmalı.

@azimli42
Çalışanlar:
  1. Wi-Fi
  2. Sinyal
  3. Mobil Veri
  4. GPS
  5. Kamera
  6. Flash
  7. Yine kamera (?)
  8. Bluetooth
  9. Parmak izi okuyucusu
  10. Ses ve Titreşim
  11. Yüz kilidi
  12. NFC
  13. Işıklar

Screenshot_20220807-111040.png

İstenilen her şeyi karşılıyor :D

@azimli42
Çalışanlar:
  1. Wi-Fi
  2. Sinyal
  3. Mobil Veri
  4. GPS
  5. Kamera
  6. Flash
  7. Yine kamera (?)
  8. Bluetooth
  9. Parmak izi okuyucusu
  10. Ses ve Titreşim
  11. Yüz kilidi
  12. NFC
  13. Işıklar

Eki Görüntüle 1477178

İstenilen her şeyi karşılıyor :D
Çok teşekkürler. Bu da son olarak twrp yükledikten sonra hangi dosyayı indirip hangi dosyaları atmam gerektiğini yüklemeden önce nasıl format atıcağımı son kez yazabilirseniz konuyu kapatıcam hocam. SD karta alırım ROM'u. Son olarak senden istediğim bu :)

Çok teşekkürler. Bu da son olarak twrp yükledikten sonra hangi dosyayı indirip hangi dosyaları atmam gerektiğini yüklemeden önce nasıl format atıcağımı son kez yazabilirseniz konuyu kapatıcam hocam. SD karta alırım ROM'u. Son olarak senden istediğim bu :)
Rehberimi uygulayın hocam. Aklınıza takılan yer olursa sorabilirsiniz.

Rehberimi uygulayın hocam. Aklınıza takılan yer olursa sorabilirsiniz.
Teşekkürler. Bricklik bişi yok ya :d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı