Galaxy SmartTag 2 alınır mı?

@Antor hocam telefonunuz nedir? Yakında olan tag için tam olarak yerini bulurken uwb mi olması gerekiyor?

A70 kullanıyorum uwb yok. 200M'lik menzile girince sıcak soğuk oynatarak bulduruyor. Çok yaklaştığında zaten çaldırıp bulabilirsin. Otoparkta arabayı parkettiğim yeri unutunca meşakkatlide olsa buluyorum. Ama uwb olan bir telefon olsa resmen pusula gibi gösteriyor hatta kamerayı açıp bu yöne diye yönlendiriyor yanlışım yoksa.
Geçenlerde arabayı göçükçüye verdim. Kafama esti bir baktım araba göçükçüde görünmedi. Arkadaşla bastık gittik sanayiye dedik herhalde airbag falan çalıyorlar. Meğer yıkamayacıya gitmişler arabayı yıkıyorlarmış.
En büyük fobilerimden biri bilmediğim bir şehirde arabamın çekilmesi. Böyle bir durumda hangi yedi eminde olduğunu bulmak gayet kolay.
Çocuğun pantolonuna takıyoruz. AVM'de çok kaçıyor. AVM'lerde telefon ve Bluetooth kulaklık kullanan çok olduğundan çok daha iyi sonuç veriyor. Tabii telefonda uwb yoksa hangi katta olduğunu bulmak meşakkatli olabilir.
Ben memnunum birden fazla iş görüyor. Annem anahtarını sık kaybediyor, evde veya dışarıda nerede kaybettiyse buluyoruz. Annemi kaybedince buluyoruz. Telefonuda Samsung olduğundan daha kolay buluyoruz.
Tag ile telefonu, telefon ile Tag'ı çaldırmak en çok kullandığımız özellik. Hanımın telefonuna da paylaştım. Hanımda konum görüntüleyebilip, tagları çaldırabiliyor ama Tag'ın düğmesine basınca sadece benim telefonum çalıyor.
Benim esas amacım aslında afet durumlarında ve diğer kendimizce acil durumlarda kullanmaktı anladığım kadarıyla işini gayet iyi görüyor. Pil ile çalışması çok iyi 500 gün diyor ama yılda bir değiştiririm. Pil değişmek çok kolay. Kılıf aşağı yukarı kesinlikle alınmalı diyebilirim. Amazon'dan aldım.
Bu arada tagları Samsung hesabınıza kaydediyorsunuz. Yani telefonunuz kaybolsa bile ikame bir telefonla işinizi görebilirsiniz ya da bilmiyorum web tabanlı bir yerden de hesaba giriş yapıp bakılabiliyor mu?
Edit: Evet Web'den de girip cihazların yerini bulabiliyorsunuz.

1712089541608.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı