YsnYksL Zeptopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #11 363652 dedi: Sorun yok, ne zaman isterseniz yazabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz görseli ekledim. Dosya Ekleri 2.jpg 90,1 KB · Görüntüleme: 173
363652 dedi: Sorun yok, ne zaman isterseniz yazabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz görseli ekledim.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 14 Kasım 2022 #12 YsnYksL dedi: Hocam bahsettiğiniz görseli ekledim. Genişletmek için tıkla... Storage kismina basinca ne cikiyor?
YsnYksL dedi: Hocam bahsettiğiniz görseli ekledim. Genişletmek için tıkla... Storage kismina basinca ne cikiyor?
YsnYksL Zeptopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #13 363652 dedi: Storage kismina basinca ne cikiyor? Genişletmek için tıkla... Bu çıkıyor hocam. Dosya Ekleri 3.jpg 65,8 KB · Görüntüleme: 148
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 14 Kasım 2022 #14 YsnYksL dedi: Bu çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... "Internal Storage" seçeneğini seçip yeniden fotoğraf atın hocam.
YsnYksL dedi: Bu çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... "Internal Storage" seçeneğini seçip yeniden fotoğraf atın hocam.
YsnYksL Zeptopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #15 363652 dedi: "Internal Storage" seçeneğini seçip yeniden fotoğraf atın hocam. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam Dosya Ekleri 4.jpg 66,9 KB · Görüntüleme: 154
363652 dedi: "Internal Storage" seçeneğini seçip yeniden fotoğraf atın hocam. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 14 Kasım 2022 #16 YsnYksL dedi: Buyrun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam yeni TWRP dosyasını nereye attınız tam olarak? SD karta mı yoksa tabletin hafızasına mı? Ek olarak tablette şifre var mı şuan?
YsnYksL dedi: Buyrun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam yeni TWRP dosyasını nereye attınız tam olarak? SD karta mı yoksa tabletin hafızasına mı? Ek olarak tablette şifre var mı şuan?
YsnYksL Zeptopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #17 363652 dedi: Hocam yeni TWRP dosyasını nereye attınız tam olarak? SD karta mı yoksa tabletin hafızasına mı? Ek olarak tablette şifre var mı şuan? Genişletmek için tıkla... Hocam tablette şifre yok. TWRP Dosyası hem Hafıza kartında hemde kendi hafızasında var. sağlam olsun diye ikisinede attım. Hatta hocam Odin ile de ilk 2.7'yi böyle yükledim. Burada da bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ne dersiniz ? Dosya Ekleri odin.jpg 128,6 KB · Görüntüleme: 178 Son düzenleme: 14 Kasım 2022
363652 dedi: Hocam yeni TWRP dosyasını nereye attınız tam olarak? SD karta mı yoksa tabletin hafızasına mı? Ek olarak tablette şifre var mı şuan? Genişletmek için tıkla... Hocam tablette şifre yok. TWRP Dosyası hem Hafıza kartında hemde kendi hafızasında var. sağlam olsun diye ikisinede attım. Hatta hocam Odin ile de ilk 2.7'yi böyle yükledim. Burada da bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ne dersiniz ?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 14 Kasım 2022 #18 YsnYksL dedi: Hocam tablette şifre yok. TWRP Dosyası hem Hafıza kartında hemde kendi hafızasında var. sağlam olsun diye ikisinede attım. Hatta hocam Odin ile de ilk 2.7'yi böyle yükledim. Burada da bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... Doğru şekil yüklemişsiniz. Neden görünmüyor anlamadım. Tablet TWRP menüsündeyken bilgisayara bağlayıp dosyayı yeniden atmayı dener misiniz?
YsnYksL dedi: Hocam tablette şifre yok. TWRP Dosyası hem Hafıza kartında hemde kendi hafızasında var. sağlam olsun diye ikisinede attım. Hatta hocam Odin ile de ilk 2.7'yi böyle yükledim. Burada da bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... Doğru şekil yüklemişsiniz. Neden görünmüyor anlamadım. Tablet TWRP menüsündeyken bilgisayara bağlayıp dosyayı yeniden atmayı dener misiniz?
YsnYksL Zeptopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #19 363652 dedi: Doğru şekil yüklemişsiniz. Neden görünmüyor anlamadım. Tablet TWRP menüsündeyken bilgisayara bağlayıp dosyayı yeniden atmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Valla şu an bilgisayara bağlı ama Herhangi bir aygıt olarak görmüyor. Sadece şarj ediyor. Yani Bilgisayara bağlı iken TWRP dosyasını atamıyorum.
363652 dedi: Doğru şekil yüklemişsiniz. Neden görünmüyor anlamadım. Tablet TWRP menüsündeyken bilgisayara bağlayıp dosyayı yeniden atmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Valla şu an bilgisayara bağlı ama Herhangi bir aygıt olarak görmüyor. Sadece şarj ediyor. Yani Bilgisayara bağlı iken TWRP dosyasını atamıyorum.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 14 Kasım 2022 #20 YsnYksL dedi: Valla şu an bilgisayara bağlı ama Herhangi bir aygıt olarak görmüyor. Sadece şarj ediyor. Yani Bilgisayara bağlı iken TWRP dosyasını atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mount kısmında MTP seçeneği olması gerek, o da yok. Baya sorunlu bir sürüm. Başka bir sürüm denememiz lazım.
YsnYksL dedi: Valla şu an bilgisayara bağlı ama Herhangi bir aygıt olarak görmüyor. Sadece şarj ediyor. Yani Bilgisayara bağlı iken TWRP dosyasını atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Mount kısmında MTP seçeneği olması gerek, o da yok. Baya sorunlu bir sürüm. Başka bir sürüm denememiz lazım.