Galaxy Tab 3 (SM-T110) LineageOS 14.1 veya 7 kurulumu

Normal normal Android çok karışıktır hocam
Şifre belirledikten sonra yine olmazsa adb-sideload ile imajı göndermeyi deneyeceğiz mecburen.
Maalesef hocam yine gelmedi Ömür törpüsü "image".

Normal normal Android çok karışıktır hocam
Şifre belirledikten sonra yine olmazsa adb-sideload ile imajı göndermeyi deneyeceğiz mecburen.
Hocam çok mutlu edersiniz beni. General Mobile markanın Fatih projesindekileri çok kırdım onların ahını aldım sanırım

Maalesef hocam yine gelmedi Ömür törpüsü "image".

Hocam çok mutlu edersiniz beni. General Mobile markanın Fatih projesindekileri çok kırdım onların ahını aldım sanırım
O zaman wipe'lıyoruz. Tabletin içinde önemli fotoğraf vb. varsa yedekleyin öncelikle.
Wipe menüsüne girip "Format data" seçeneğini seçin ve işlemi onaylayın. Sonra "reboot" menüsünden "recovery" seçeneğini seçerek tableti recovery modunda yeniden başlatın.
Yine mount kısmına gelin tablet açılınca, MTP seçeneğinin gelmesi gerek.

Bu arada bir sure muasit olamayacagim.
Biraz bekletecegim, kusura bakmayin.

Bu arada bir sure muasit olamayacagim.
Biraz bekletecegim, kusura bakmayin.

Son düzenleme:
Hocam bu nasıl birşey ya.. Format bile atmıyor. delirtecek beni..

Dosya Ekleri

• 5.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 108
Garip. Loglarda hata vermeden failed demis. Mount menusunden efs ve sd kart haric herseyi tikleyip tekrar deneyin
Hocam Format sorunun hallettim. O hata kalktı.
Fakat Recovery yaptığımda Mount içerisinde MTP çıkmadı.

Evet hocam var diye hatırlıyorum şu an işe geldim, tablet evde. akşama yine mesai yaparız seninle müsait olursan
Mümkünse tabiki
Kolay gelsin hocam
Musaitim tabii, etiketlersiniz siz. Bu sefer cozerim umarim.

Hocam Merhabalar. Geldim eve şimdi söylediklerini yapacağım.
Bilgi veririm.

@363652 hocam indirdim.
adb.exe adlı dosyanın olduğu konumda shift + sağ tık yapıp "powershell'i burada aç" seçeneğini seçin.
Tablet TWRP menüsündeyken kabloyu takıp açılan pencereye adb devices yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…