Recovery Galaxy Tab A SM-T290 TWRP sürümü U3 olduğu için kurulmuyor

supersu1999

Hectopat
Yer
Bursa Osmangazi yunuseli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8gb ram ddr4 Gigabyte Geforce rtx3050 Eagle Oc Ryzen 5 5500
Arkadaşlar tabletim Galaxy Tab A SM-T290 TWRP kuracaktım ama TWRP için sürüm U3 gerekiyor. Benim tabletim S5 sürümü Odin'den U3 kursam TWRP kurabilir miyim?

@Umut Nas hocam sizde de bu tablet var bir bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar tabletim Galaxy Tab A SM-T290 TWRP kuracaktım ama TWRP için sürüm U3 gerekiyor. Benim tabletim S5 sürümü Odin'den U3 kursam TWRP kurabilir miyim?
Eğer bit sürümünüz düşükse bunu Odin ile daha yüksek bitli bir Stock ROM'u yükleyerek geçebilirsiniz.
Ve evet dediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

Stock firmware dönüp yeniden eski sürüm kurmak en garantisi ama zamanında TWRP'den CWM'e kolayca döndüğümü hatırlıyorum.

Bu cihazlarda, binary 3 sonrasında root ve recovery üzerinde koruma tarzı bir şey var.
System üzerinde bir bütünlük koruması yok. Odin flashable Custom ROM kurabilirsiniz sadece.

ROM atma rehberi gelir mi bu cihaz için?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı