Galaxy Tab A8 10.5 nasıldır?

marineeng07

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler dilerim. Uzun süredir paramla orantılı bir tablet bakıyorum ve bunda karar kıldım. Kılıf ve koruyucudan başka 32 GB'lık bir SD Card ile alışverişi tamamlayacağım. Şüphesiz benden daha donanımlı arkadaşlarım vardır veya tableti kullanan dostlar. Tavsiye ve yorumlarını bekliyorum.

Bir diğer ürün de lenovo m10 gerçi konu dışı olacak ama işlemci mtkp22 4 gb ram 64 hafıza var ikisinden birini önerir miydin ?

Pdf okuma , gazete okuma , youtube bir de teamfight tactics oynarım arada o kadar yani çok uber super bir kullanım amacım yok

Pdf okuma , gazete okuma , youtube bir de teamfight tactics oynarım arada o kadar yani çok uber super bir kullanım amacım yok
Pubg gibi yüksek grafikli oyunları oynamayacaksanız bunu öneririm Link. Üstelik kalemi olması pdf gibi şeylerde işinizi kolaylaştırır. Tableti bizzat kendim de kullanıyorum ve depolama hariç bir sorununu görmedim.

Aslında çok ağır şeyler yok herhangi ortalama bir tablet de işimi görür lakin pek anlamam , mesela ortalama pyunlar için 3 gb ram yeter midir ?

Sadece teamfight tactics oynarım yani en ağırı o olur oynadıklarımdan diğerleri de Candy Crush falan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı