Galaxy Tab A9+ nasıldır?

Sanki bilgisayar ekranıymış gibi kullanabiliyorsunuz en basit tabiri ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Y anlatsunu anlamadım.

Son düzenleme:
Ya reis anlatsunu anlamadım heyecanlandırdın bzi
Dostum fazla heyecanlandıracak bir özellik değil ama gayet güzel bi özelliktir. Tablette Dex özelliğini aktifleştirince bilgisayar moduna geçiyor. Birden fazla uygulamayı yan yana açarak işlerini yapmanı kolaylaştırıyor.

Xiaomi Pad 7 bakabilirsin. Ancak kakemi için ekstra bütçeye ihtiyacın var. Samsung Tab S9Fe alabilirsin. Yanında Spen'i ile not falan alabilirsin ki her işi rahatşıkla yaptırır exynos işlemcisine aldanma. Ekstra olarak bu fiyatlarda en çok tercih edilenlerden biri Huawei Matepad 11.5s Papermatte Veya Düz Ekran, Resmi Sitesinde Kalemi ve klavyesi ile beraber 15k gibi bir fiyatı vat

Xiaomi Pad 7 bakabilirsin. Ancak kakemi için ekstra bütçeye ihtiyacın var. Samsung Tab S9Fe alabilirsin. Yanında Spen'i ile not falan alabilirsin ki her işi rahatşıkla yaptırır exynos işlemcisine aldanma. Ekstra olarak bu fiyatlarda en çok tercih edilenlerden biri Huawei Matepad 11.5s Papermatte Veya Düz Ekran, Resmi Sitesinde Kalemi ve klavyesi ile beraber 15k gibi bir fiyatı vat
Onu aldım zatne

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı