Reis DeX ne demek bilmiyorum.
Sanki bilgisayar ekranıymış gibi kullanabiliyorsunuz en basit tabiri ile.
Reis DeX ne demek bilmiyorum.
Oyun için alacaksan alma gündelik için iyiSamsung Galaxy Tab A9+ (Plus) aldim sizce nasıl iyi mi?
Sanki bilgisayar ekranıymış gibi kullanabiliyorsunuz en basit tabiri ile.
Dostum fazla heyecanlandıracak bir özellik değil ama gayet güzel bi özelliktir. Tablette Dex özelliğini aktifleştirince bilgisayar moduna geçiyor. Birden fazla uygulamayı yan yana açarak işlerini yapmanı kolaylaştırıyor.Ya reis anlatsunu anlamadım heyecanlandırdın bzi
Arkadaşlar bu tablete kalem kulaniliyomuDostum fazla heyecanlandıracak bir özellik değil ama gayet güzel bi özelliktir. Tablette Dex özelliğini aktifleştirince bilgisayar moduna geçiyor. Birden fazla uygulamayı yan yana açarak işlerini yapmanı kolaylaştırıyor.
Spen Desteği yok ancak destekleyen yan sanaui bulabilir misin bimmemArkadaşlar bu tablete kalem kulaniliyomu
Ozaman öner Max 15000 tablet en iyisSpen Desteği yok ancak destekleyen yan sanaui bulabilir misin bimmem
Bu fiyata RedMi Pad SE daha makul işlemci anlamında da üzmez.
Onu aldım zatneXiaomi Pad 7 bakabilirsin. Ancak kakemi için ekstra bütçeye ihtiyacın var. Samsung Tab S9Fe alabilirsin. Yanında Spen'i ile not falan alabilirsin ki her işi rahatşıkla yaptırır exynos işlemcisine aldanma. Ekstra olarak bu fiyatlarda en çok tercih edilenlerden biri Huawei Matepad 11.5s Papermatte Veya Düz Ekran, Resmi Sitesinde Kalemi ve klavyesi ile beraber 15k gibi bir fiyatı vat
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.