Galaxy Tab S şarj yavaşlığı

Tablete recovery menüsün'den format atabilir misin ? Samsung için uygun batarya kalibrasyon yöntemlerini deneyebilirsin.

Tamam deneyeceğim. Olmassa servise vereceğim. Soket değişimi yaptıracağım. Sanki soket genişlemiş gibi. Yanlışlıkla şarjdayken düşmüştü. Hasar oluştu herhalde sokette.

Tamam zaten pil batarya kalibrasyonu yapmadan göndermem servise.

Pil sekmesine girip az önce baktım, %10 şarjı 20 saat 38 dakika sonra tahmini tamamen şarj olacağı süre yazıyordu. Gerçekten sinir eder bu cihaz adamı.

Merhaba Hakan104. Konu dışı bir sorum olacak.
Genel itibariyle tablet'ten memnun musunuz? Bilgi verebilir misiniz? Bulabilirsem bende almak istiyorum.

Memnun değilim gibi biraz. Şarjı yavaş oluyor, içinde gereksiz uygulamalar var. işinize yarayacağını sanmıyorum o uygulamaların. Bence daha güncelini alın Samsung Tab S2 alın. Bende S3 mini telefon var ilk aldığımda jet gibi hızlıydı, şimdi ayarlar menüsü 5 saniyede açılıyor, bu da öyle olacak gibi. benim önerim fazla uygulamalar yüklemeyin. Uygulamalar şişiriyor tableti. Tablette 4.4.2 den 5.0.2 güncelleme gelmişti Marshmallow gelebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı