Galaxy Tab S10 FE vs Tab S10 FE+

• Konuyu başlatan Taeones
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 100
Geçen sene aynı ikilemde (S9 FE ve S9 FE+) kalıp normal versiyonu aldım. Not tutmak için gayet yeterli, çünkü bu boyutta kucağınıza alıp uzanırken kullanmak da çok daha rahat. FE+ modeli fazla büyük kalıyor. FE versiyonu kullanım açısından daha avantajlı, FE+ ise sadece masa kullanımı için gibi. Dizüstü bilgisayarı olmayan ve klavye vs. bağlayıp Word için kullanacak biri olsanız FE+ tercih edilebilirdi.

Hocam aklımı okudunuz gerçekten. Benim dediğim gibi oyuncu bilgisayarım var. Ders notu PDF ve film izleme gibi işlemler yapacağım sadece.

Hocam aklımı okudunuz gerçekten. Benim dediğim gibi oyuncu bilgisayarım var. Ders notu PDF ve film izleme gibi işlemler yapacağım sadece.

Ben de aynı amaçla aldım çünkü, bir süre kararsız kaldım normal olanı aldım pişman olmadım. Taşınabilirliği de daha rahat oluyor. O 3000 TL fark ile kılıf, adaptör vs. alırsınız.

Ben de aynı amaçla aldım çünkü, bir süre kararsız kaldım normal olanı aldım pişman olmadım. Taşınabilirliği de daha rahat oluyor. O 3000 TL fark ile kılıf, adaptör vs. alırsınız.

Teşekkür ederim önerileriniz için. Yazı yazarken herhangi bir rahatsızlık veya sorun yaşadınız mı hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı