Galaxy Tab S10 vs S11 Ultra vs iPad Pro

Tek eksileri islemci gucunde geri kalmalari. Şu an bile GBox ile uygulamalari halledip MicroG ile entegrasyon yapilabiliyor diye biliyorum.

Ben Huawei MatePad Pro 13.2 alacaktım 27500'e ama tam alacağım vakit stok bitti bir anda fiyatı 45 k oldu bence her yönüyle mükemmel bir cihaz.

Bu fiyat bandinda 12.9 Ipad Pro M2 de var. Eger cihaz Samsung ise ve tam uyum isteniyorsa S11 Ultra alınabilir. Ipad genel anlamda daha basarili bana gore. Ekran boyutu isteniyorsa 12.9 M2 Ipad Pro, islemci gucu isteniyorsa 11 M4 Ipad Pro alinir bana gore.

Ben Huawei MatePad Pro 13.2 alacaktım 27500'e ama tam alacağım vakit stok bitti bir anda fiyatı 45 k oldu bence her yönüyle mükemmel bir cihaz.

Kendi sitesinde fiyati uygun.

cihaz xiaomi ama ilerde samsung olur yuksek ihtimal. islemci kullanim suremi iki kat arttirmiyosa oyun vs. oynamicam sadece netflix youtube ve cizim icin kullancam onun haricinde belki clash royale yani o kadar

Bunun fiyatı gene uygun hocam ama benim bütçem bunun pappermate olmayan haliydi kendi sitesinde 27500'dü bunu almayı düşündüm bütçem 35 civarıydı sonra Allah 10k daha bütçe verdi ben iPad M4 aldım.

cihaz xiaomi ama ilerde samsung olur yuksek ihtimal. islemci kullanim suremi iki kat arttirmiyosa oyun vs. oynamicam sadece netflix youtube ve cizim icin kullancam onun haricinde belki clash royale yani o kadar

Sahsen indirimede girmisken S11 Ultra alirdim. Hem daha guncel bir cihaz 2 guncelleme onde basliyor. S10 Android 14 ile gelirken S11 16 ile geliyor. Hem islemci olarak cok daha guclu, hem batarya olarak 400 mAh daha buyuk, hem 30 gram daha hafif. Ekran olarak tab s11 Ultra normal deger olarak 1000 nits, peak deger olarak 1600 nits veriyor. Tab S10 Ultra da peak degeri direkt 930 nits. S11 Ultra alabilirsin Vatan'dan.

Çizim için bütçe varsa iPad Pro pencil Pro kombinasyonu en iyisi.

2-3 aya 35 e düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…