Galaxy Tab S10 vs S11 Ultra vs iPad Pro

Tek eksileri islemci gucunde geri kalmalari. Şu an bile GBox ile uygulamalari halledip MicroG ile entegrasyon yapilabiliyor diye biliyorum.

Ben Huawei MatePad Pro 13.2 alacaktım 27500'e ama tam alacağım vakit stok bitti bir anda fiyatı 45 k oldu bence her yönüyle mükemmel bir cihaz.

Google işini bayağı çözüyor gibiler ilerleyen yıllardada bunu daha da çözeceklerine inanıyorum ben Huawei ambargoya rağmen çok iyi iş çıkarıyor.

Hocam 45k bandında ipad Pro 11 inçmi daha mantıklı olur yoksa S11 ultramı?

Bu fiyat bandinda 12.9 Ipad Pro M2 de var. Eger cihaz Samsung ise ve tam uyum isteniyorsa S11 Ultra alınabilir. Ipad genel anlamda daha basarili bana gore. Ekran boyutu isteniyorsa 12.9 M2 Ipad Pro, islemci gucu isteniyorsa 11 M4 Ipad Pro alinir bana gore.

Ben Huawei MatePad Pro 13.2 alacaktım 27500'e ama tam alacağım vakit stok bitti bir anda fiyatı 45 k oldu bence her yönüyle mükemmel bir cihaz.

Kendi sitesinde fiyati uygun.

Bu fiyat bandinda 12.9 Ipad Pro M2 de var. Eger cihaz Samsung ise ve tam uyum isteniyorsa S11 Ultra alınabilir. Ipad genel anlamda daha basarili bana gore. Ekran boyutu isteniyorsa 12.9 M2 Ipad Pro, islemci gucu isteniyorsa 11 M4 Ipad Pro alinir bana gore.

cihaz xiaomi ama ilerde samsung olur yuksek ihtimal. islemci kullanim suremi iki kat arttirmiyosa oyun vs. oynamicam sadece netflix youtube ve cizim icin kullancam onun haricinde belki clash royale yani o kadar

Bu fiyat bandinda 12.9 iPad Pro M.2'de var. Eger cihaz Samsung ise ve tam uyum isteniyorsa S11 Ultra alınabilir. iPad genel anlamda daha basarili bana gore. Ekran boyutu isteniyorsa 12.9 M.2 iPad Pro, islemci gucu isteniyorsa 11 M4 iPad Pro alinir bana gore.

Bunun fiyatı gene uygun hocam ama benim bütçem bunun pappermate olmayan haliydi kendi sitesinde 27500'dü bunu almayı düşündüm bütçem 35 civarıydı sonra Allah 10k daha bütçe verdi ben iPad M4 aldım.

cihaz xiaomi ama ilerde samsung olur yuksek ihtimal. islemci kullanim suremi iki kat arttirmiyosa oyun vs. oynamicam sadece netflix youtube ve cizim icin kullancam onun haricinde belki clash royale yani o kadar

Sahsen indirimede girmisken S11 Ultra alirdim. Hem daha guncel bir cihaz 2 guncelleme onde basliyor. S10 Android 14 ile gelirken S11 16 ile geliyor. Hem islemci olarak cok daha guclu, hem batarya olarak 400 mAh daha buyuk, hem 30 gram daha hafif. Ekran olarak tab s11 Ultra normal deger olarak 1000 nits, peak deger olarak 1600 nits veriyor. Tab S10 Ultra da peak degeri direkt 930 nits. S11 Ultra alabilirsin Vatan'dan.

Selamlar, aklimda Tab s10/11 Ultra ve iPad Pro var fakat daha iyi bir oneri veya "bu kadar para vermeye gerek yok ucuza alabilirsin" gibi bir oneri varsa acigim. Daha cok cizim odakli kullanacağım fakat soru bankasi cozme, not alma gibi seyler icinde kullanacağım. Ne onerirsiniz?

Çizim için bütçe varsa iPad Pro pencil Pro kombinasyonu en iyisi.

Profesyonele yakin sekilde kullanmayacaksan gerek yok. Vatan'da Web'e ozel fiyati 42.700 TL'ye dusmus S11 Ultra'nin. Bu fiyata alinabilir.

512GB versiyonu ise 51K bandindan 46K'ya kadar dusmus bile. Biraz daha dusecektir fiyati.
2-3 aya 35 e düşer

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı