Galaxy Tab S6 Lite (2020) hala kullanılmaya değer mi?

Max Caulfield

Kilopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Bende böyle bir tablet vardı, uzun süredir kullanmıyorum. Yaklaşık 3 senedir yatıyor cihaz. Geçen gün aklıma geldi. Bu cihazın 2020 versiyonunun hala gideri var mı? Günlük not tutma, maç ve antrenman analizleri ve internette gezmek, film izlemek için falan kullanacağım.

Bende böyle bir tablet vardı, uzun süredir kullanmıyorum. Yaklaşık 3 senedir yatıyor cihaz. Geçen gün aklıma geldi. Bu cihazın 2020 versiyonunun hala gideri var mı? Günlük not tutma, maç ve antrenman analizleri ve internette gezmek, film izlemek için falan kullanacağım.

Daha gider.Güzelce sıfırlayın kurun kullanmaya başlayın. S Pen'i olduğundan not tutarken sorun yaşamazsın.

Daha gider. Güzelce sıfırlayın kurun kullanmaya başlayın. S Pen'i olduğundan not tutarken sorun yaşamazsın.
Fabrika ayarlarına döndürdüm cihazı, kurulum da yaptım, başka bir şey yapmam gerekiyor mu? S Pen çizim yapmak için yeterli mi peki? Ayrıca S Pen'in orijinal uçlarını veya muadillerini nereden alabilirim? Cihazın akıcı çalışması hoşuma gitti. Maç analizlerini vesaireleri telefondan yapmak zor. Günlük bir laptop gibi kullanacağım cihazı. Bir de klavye bulursak süper olacak galiba.

Son düzenleme:
Fabrika ayarlarına döndürdüm cihazı, kurulum da yaptım, başka bir şey yapmam gerekiyor mu? S Pen çizim yapmak için yeterli mi peki? Ayrıca S Pen'in orijinal uçlarını veya muadillerini nereden alabilirim? Cihazın akıcı çalışması hoşuma gitti. Maç analizlerini vesaireleri telefondan yapmak zor. Günlük bir laptop gibi kullanacağım cihazı. Bir de klavye bulursak süper olacak galiba.

Amazon'dan bulabilirsin. Başka bir şey yapmana gerek yok rahat rahat kullanabilirsin.

Amazon'dan bulabilirsin. Başka bir şey yapmana gerek yok rahat rahat kullanabilirsin.
Cihazda acayip bir sorun çıktı. Bir yazılım güncellemesi yaptım cihaza ve cihaz şu anda belirli bir açıya geldiğinde kendi kendine kapanma sesi ile kapanıyor. Mesela yatay açıdayken yapmıyor bunu.

Keşke o yazılımı kurmasay mısınız?
Ya saçma sapan. Çok garip bir sorun. Belirli bir dikey açıya geldiği vakit kapanıyor cihaz. Sanki kapama tuşuna basılmış gibi. O ses çıkıyor bir de. Şimdi sorun kesildi az önce yaptı bunu birkaç kere. Umarım tekrarlamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı