Galaxy Tab S7 FE vs iPad 9. Nesil

fankitonki

Megapat
Katılım
24 Ocak 2017
Mesajlar
485
Çözümler
1
Arkadaşlar selam. Tab S7 FE'yi sıfırını 3800'e alabiliyorum. iPad kalemi ile birlikte 4400TL civarına geliyor. Kullanım amacı tamamen kitap okuma, PDF düzenleme, ders çalışma ve not alma üzerine diyebilirim. Windows kullanıyorum ve mağazadan Second Screen özelliğini test ettim. İkinci ekran olarak aynı ağ üzerinde olmasa bile kullanılabiliyor. Gecikmesi yüksek ama araştırma yaparken vs gayet kullanılabilir geldi.

Genel olarak iPad uzun ömürlü ve daha güçlü olsada benim o güce ihtiyacım yok açıkçası. Uzun ömürlülük konusunda kesinlikle katılıyorum. Sizce Tab S7 FE alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Net iPad. Uzun ömürlü, güçlü bir cihaz. Rakibi olmadı ve olmayacak.
 
Bence iPad çünkü uzun süre kullandıktan sonra satmanızda kolay olur. Android tabletler 2 yıl sonra yazılımsal olarak tatmin etmemeye başlıyor stabil ve düzgün çalışması açısından iPad diyorum.
 
iPad'e özel çok güzel not alma uygulamaları var. Onun için iPad.
 
Net iPad. Uzun ömürlü, güçlü bir cihaz. Rakibi olmadı ve olmayacak.
Yorumunuza katılıyorum. Dediğim gibi video edit ya da çizim gibi işlerde kullanma niyetim yok. Bu yüzden güç konusunda ikiside benim açımdan aynı diyebilirim.


Android telefon kullanan birisi olarak maalesef genel android problemi bu. Satış konusunda haklısınız. İlerde satmayı düşünürmüyüm bilmiyorum ama en kötü ikinci ekran olarak kullanmaya devam ederim düşüncesindeyim.

iPad'e özel çok güzel not alma uygulamaları var. Onun için iPad.

Not uygulamaları konusunda haklısınız. Şu an için aldığım notlara Windows laptoptan da erişebilmek için One Note kullanmayı düşünüyorum.

Yazım deneyimi olarakta açıkçası iPad daha iyi duruyor. Bölünmüş ekran olarak bir tarafta PDF açıp diğer tarafta not almaya kalktığınızda S7 FE büyük ekrandan dolayı daha verimli duruyor. Açıkçası en çok kafa karıştıran kısım bu. Aralarında ciddi bir boyut farkı var.
 
Bence pişman olmazsınız diye düşünüyorum ekranı ikiye bölme özelliği bazen pek stabil çalışmıyor.
 
Hocam iPad tablet olarak en iyi cihaz.
 
iPad alırsam yanına uygun fiyatlı kalem önerebilir misiniz? 800TL falan öğrenci indirimi ile. Yinede pahalı geliyor.
 
OneNote kullanacaksanız kesinlikle iPad. Android OneNote uygulaması vasat. iPad uygulamasını güzel yapmış ama Microsoft.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…