Tab S7 FE ekran kalitesi olarak kötü birde 4 GB RAM şimdi idare etse bile yakında patlama ihtimali çok yüksek. Huawei genel arayüz olarak da optimizasyonu iyi yani dediğiniz gibi Google hayati öneme sahip değilse S7 FE mantıklı değil.Google servisleri problem olmayacaksa MatePad 11.5 şuanda en iyi seçenek olarak gözüküyor, ancak ben Samsung'un arayüzüne alışığım diyorsan Tab S7 FE de çok güzel bir tablet fakat diğerleri kadar iyi performans veremez.
Oyun oynamak ve ekran kalitesiNe için kullanacağınıza bağlı. Oyun vs. oynarım diyorsanız Huawei almayın. Eğer not tutmak dizi, film vs. izlemek için kullanacaksanız Huawei alın. Hem ekranı daha güzel hem de gayet iyi not tutma uygulamaları var. Gerek boş kağıda olsun gerek PDF üzerine. Aurora Store kullanarak bütün uygulamalar bulunuyor bir şekilde. Google uygulamalarını kullanman gerekmiyorsa düşünmeden Huawei al. Tablet olduğu için benim fikrim telefon kadar hayati öneme sahip değil Google olup olmaması tabi sadece bir şeyler izlemek ve not tutmak için kullanacaksanız. Alırken 11.5 daha mantıklı gibi. Farkı kalemi manyetik olarak şarj olmuyor artı bir adaptörü var ve ekran kalitesi bir tık daha kötü. Matepad 11 Apple tarzı direkt şarj oluyor yapışıp. Farklı şarj olsalar da aynı kalemi kullanıyorlar diye hatırlıyorum yani o konuda da bir eksi yazmaz ama Matepad 11.5 8 GB RAM'e sahip. Alırken bir tek kalemin pakete dahil olduğundan emin ol Huawei sitesinde şimdi bakınca 11.5'de sanki kalem vermiyor 11'de veriyor gibi.
Tab S7 FE ekran kalitesi olarak kötü birde 4 GB RAM şimdi idare etse bile yakında patlama ihtimali çok yüksek. Huawei genel arayüz olarak da optimizasyonu iyi yani dediğiniz gibi Google hayati öneme sahip değilse S7 FE mantıklı değil.
Ne için kullanacağınıza bağlı. Oyun vs. oynarım diyorsanız Huawei almayın. Eğer not tutmak dizi, film vs. izlemek için kullanacaksanız Huawei alın. Hem ekranı daha güzel hem de gayet iyi not tutma uygulamaları var. Gerek boş kağıda olsun gerek PDF üzerine. Aurora Store kullanarak bütün uygulamalar bulunuyor bir şekilde. Google uygulamalarını kullanman gerekmiyorsa düşünmeden Huawei al. Tablet olduğu için benim fikrim telefon kadar hayati öneme sahip değil Google olup olmaması tabi sadece bir şeyler izlemek ve not tutmak için kullanacaksanız. Alırken 11.5 daha mantıklı gibi. Farkı kalemi manyetik olarak şarj olmuyor artı bir adaptörü var ve ekran kalitesi bir tık daha kötü. Matepad 11 Apple tarzı direkt şarj oluyor yapışıp. Farklı şarj olsalar da aynı kalemi kullanıyorlar diye hatırlıyorum yani o konuda da bir eksi yazmaz ama Matepad 11.5 8 GB RAM'e sahip. Alırken bir tek kalemin pakete dahil olduğundan emin ol Huawei sitesinde şimdi bakınca 11.5'de sanki kalem vermiyor 11'de veriyor gibi.
Tab S7 FE ekran kalitesi olarak kötü birde 4 GB RAM şimdi idare etse bile yakında patlama ihtimali çok yüksek. Huawei genel arayüz olarak da optimizasyonu iyi yani dediğiniz gibi Google hayati öneme sahip değilse S7
Oyun oynamak ve ekran kalitesi önemli hocam
Ne için kullanacağınıza bağlı. Oyun vs. oynarım diyorsanız Huawei almayın. Eğer not tutmak dizi, film vs. izlemek için kullanacaksanız Huawei alın. Hem ekranı daha güzel hem de gayet iyi not tutma uygulamaları var. Gerek boş kağıda olsun gerek PDF üzerine. Aurora Store kullanarak bütün uygulamalar bulunuyor bir şekilde. Google uygulamalarını kullanman gerekmiyorsa düşünmeden Huawei al. Tablet olduğu için benim fikrim telefon kadar hayati öneme sahip değil Google olup olmaması tabi sadece bir şeyler izlemek ve not tutmak için kullanacaksanız. Alırken 11.5 daha mantıklı gibi. Farkı kalemi manyetik olarak şarj olmuyor artı bir adaptörü var ve ekran kalitesi bir tık daha kötü. Matepad 11 Apple tarzı direkt şarj oluyor yapışıp. Farklı şarj olsalar da aynı kalemi kullanıyorlar diye hatırlıyorum yani o konuda da bir eksi yazmaz ama Matepad 11.5 8 GB RAM'e sahip. Alırken bir tek kalemin pakete dahil olduğundan emin ol Huawei sitesinde şimdi bakınca 11.5'de sanki kalem vermiyor 11'de veriyor gibi.
Tab S7 FE ekran kalitesi olarak kötü birde 4 GB RAM şimdi idare etse bile yakında patlama ihtimali çok yüksek. Huawei genel arayüz olarak da optimizasyonu iyi yani dediğiniz gibi Google hayati öneme sahip değilse S7
Oyun oynamak ve ekran kalitesi önemli hocam
Hocam tab s8 ultra felan diyorlardı o nasıl not tutmak oyun performansı ve ekran parlaklığı ve ekran kalitesi felan istiyorum Tab s8 ultra olur mu yoksa başka tablet var mı?Google servisleri problem olmayacaksa MatePad 11.5 şuanda en iyi seçenek olarak gözüküyor, ancak ben Samsung'un arayüzüne alışığım diyorsan Tab S7 FE de çok güzel bir tablet fakat diğerleri kadar iyi performans veremez.
Matepad 11.5 alın o zaman.Oyun oynamak ve ekran kalitesi
Tab 8 Ultra çok güzel bir tablet kuzenimde var performans ve ekran kalitesi konusunda problem yaşamazsın ancak o tablet bayağı büyük. Not tutma konusunda ekranın büyüklüğü sorun olmazsa kusuru yok. Çok fazla para harcamak istemiyorum demiştiniz, Epey'de 22000 TL den başlıyor. Fiyatını hak ediyor mu, evet hak ediyor ancak bence size göre bir tablet değil.Hocam tab s8 ultra felan diyorlardı o nasıl not tutmak oyun performansı ve ekran parlaklığı ve ekran kalitesi felan istiyorum Tab s8 ultra olur mu yoksa başka tablet var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.