Evet arkadaşlar bu iki model arasında çok kararsız kaldım. iPad daha uzun götürebilir fakat depolaması sadece 64 GB ve SD kart desteği yok ek olarak kalem de gelmiyor. Tab S9 FE ise fena bir cihaz gibi gelmedi ama 6 GB RAM düşündürüyor, ileriki yıllarda sıkıntı çıkarabilir mi? Genel olarak PDF okuyup dizi film vs izileyip sosyal medyada dolaşacağım, en az 4 yıl kullanmayı planlıyorum bu tableti, hangisini önerirsiniz?
Hocam oyun oynamayacğım, S9 FE'ye eğimliyim ben de şu an ama Android'de 6 GB RAM olması çok arafta bıraktı, gelecek yıllarda nasıl performans verir bilemiyorum
ders ağırlıklı kullanacağım için tercihimi S9 Fe'den yana kullandım, doğru karar verdiğimi düşünüyorum. genel olarak PDF kitap ve ders notu okuyacağım zaten. 6 GB ram düşündürmüştü ama internette herhangi bir yavaşlama donma sorunu ile karşılaşanı görmedim, okul boyunca 4 yıl idare etsin yeter bana zaten
ders ağırlıklı kullanacağım için tercihimi S9 Fe'den yana kullandım, doğru karar verdiğimi düşünüyorum. genel olarak PDF kitap ve ders notu okuyacağım zaten. 6 GB ram düşündürmüştü ama internette herhangi bir yavaşlama donma sorunu ile karşılaşanı görmedim, okul boyunca 4 yıl idare etsin yeter bana zaten