Galaxy Tab S9 FE vs iPad 10. nesil

Şener Terler

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bu iki model arasında çok kararsız kaldım. iPad daha uzun götürebilir fakat depolaması sadece 64 GB ve SD kart desteği yok ek olarak kalem de gelmiyor. Tab S9 FE ise fena bir cihaz gibi gelmedi ama 6 GB RAM düşündürüyor, ileriki yıllarda sıkıntı çıkarabilir mi? Genel olarak PDF okuyup dizi film vs izileyip sosyal medyada dolaşacağım, en az 4 yıl kullanmayı planlıyorum bu tableti, hangisini önerirsiniz?

Not ve ders ağırlıklı kullanılacaksa S9Fe fark atar. Oyun ve zevk ağırlıklı kullanılacaksa da 10.nesil daha iyi sonuç çıkarır.
ders ağırlıklı kullanacağım için tercihimi S9 Fe'den yana kullandım, doğru karar verdiğimi düşünüyorum. genel olarak PDF kitap ve ders notu okuyacağım zaten. 6 GB ram düşündürmüştü ama internette herhangi bir yavaşlama donma sorunu ile karşılaşanı görmedim, okul boyunca 4 yıl idare etsin yeter bana zaten

ders ağırlıklı kullanacağım için tercihimi S9 Fe'den yana kullandım, doğru karar verdiğimi düşünüyorum. genel olarak PDF kitap ve ders notu okuyacağım zaten. 6 GB ram düşündürmüştü ama internette herhangi bir yavaşlama donma sorunu ile karşılaşanı görmedim, okul boyunca 4 yıl idare etsin yeter bana zaten
Hocam eğer PDF açıp, video izleyecekseniz 6GB ram gayet yetecektir zaten bu bütçede bir tabletten de çok yüksek bir donanım beklememek gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı