Galaxy Tab S9 FE vs iPad 9. Nesil

Hocam, iPad 9 ile 10 arasında temel olarak işlemci ve tasarım farkı var. Ben olsam 9 yerine 10'u tercih ederdim; çünkü hem tasarımı yazmaya daha uygun, hem de işlemci olarak 9. neslin işlemcisi hâlâ nispeten gücünü korusa da A14 daha iyi performans sunuyor. A13 bionic bile Tab S9 FE'nin işlemcisinden AnTuTu puanı olarak %48, tek çekirdekte %75, çok çekirdekte ise %51 daha iyi performans verirken A14 bu farkı iyice açıyor. Ekran olarak da TFT ekran kullanılıyor. Ders çalışma, not tutma gibi işlerle uğraşacağınız için 90Hz'in gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ek olarak, Apple Pencil'ın S Pen'den daha rahat kullanıma sahip olduğunu düşünüyorum fakat kalemin beraber gelmemesi büyük bir maliyet oluşturduğu için fiyat anlamında S9 FE daha cazip kalıyor. Burada olaya sizin bütçeniz ve tabletten beklentileriniz giriyor uzun kullanım beklentiniz ve bütçeniz varsa 10. nesil öneririm yoksa s9FE daha iyi bir tercih olabilir 9. nesilin ekran gövde oranı yerlerde.

3. parti adamakıllı bir kalem olsa düşünmeden iPad alırdım ama maalesef çok masraflı aksesuarları. Amazon'dan 10.800 TL'ye S9 FE siparişi verdim. Beklerken bir yandan bakıyorum diğer indirimlere ama sanırım bu olacak. iPad 10. Nesil 14.000 TL makul fiyat ama kalemi ekleyince 17.000'i geçiyor bir de 64 GB :(.

3. parti adamakıllı bir kalem olsa düşünmeden iPad alırdım ama maalesef çok masraflı aksesuarları. Amazon'dan 10.800 TL'ye S9 FE siparişi verdim. Beklerken bir yandan bakıyorum diğer indirimlere ama sanırım bu olacak. iPad 10. nesil 14.000 TL makul fiyat ama kalemi ekleyince 17.000'i geçiyor bir de 64 GB :(.

S9 FE sizi üzecek bir tablet değil fakat 10. nesil ile karşılaştırıldığında performasnı düşük kalıyor tam tersi 10. nesil de fiyat anlamında çok yüksek kalıyor hayırlı olsun diyelim.

S9 FEnin devrimsel bir tasarımı var da bizim mi haberimiz yok? :)

Kalem hariç hiçbir eksisi yok bence IPad'in. Oda kullanıcıya kalmış. Kalemi kullanmaya dabilir.

Devrimsel tasarımı mı var dedik? 12 yıl önceki iPad 4 ile aynı tasarım. 12 yıllık tasarıma para veririm diyorsan verme diyen yok.

S9 FE 10 gündür kullanıyorum çok memnunum, kalemle yazma hissi müthiş. Amazon'dan 10.800'e geldi, 500 TL'ye 10 tane yedek uç ve kılıf aldım, mis. Başlığa yolu düşenlere tavsiye edilir.

S9 FE 10 gündür kullanıyorum çok memnunum, kalemle yazma hissi müthiş. Amazon'dan 10.800'e geldi, 500 TL'ye 10 tane yedek uç ve kılıf aldım, mis. Başlığa yolu düşenlere tavsiye edilir.
hocam konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bir sorum var. tab S9 Fe de deneyiminiz nasıl şu an? 6 GB ram yeterli oluyor mu? genel olarak not tutma, sosyal medya için kullanıp pdf ve e kitap okuyacağım tabletten, öneriri misiniz? ben de bu iki model arasında kaldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı