Galaxy Tab S9 FE+ vs. Redmi pad Pro 12"

Nugy6006

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 32 GB DDR4 2666 Mhz ram 512 GB m2 960 GB Ssd
Yukarıda adı geçen ( Xiaomi Redmi pad Pro 12" 8 GB 256 GB ile Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8 GB 128 GB) arasından hangisini almam daha mantıklı olur?

Genel olarak derslerde PDF görüntülemek ve 3D tasarım uygulamalarını kullanmak için almayı düşünüyorum.

İkisi arasından hangisini almalıyım sizce?

Bana kalırsa Tab S9 FE+ daha iyi ama 3D tasarım için belki zorlanabilir diye düşünüyorum. Yine de Xiaomi'den çok daha fazla artıları var. Xiaomi'nin Snapdragon 7s Gen 2 işlemcisi çekici geldi.

Ben olsam Samsung alırdım.

Bana kalırsa Tab S9 FE+ daha iyi ama 3D tasarım için belki zorlanabilir diye düşünüyorum. Yine de Xiaomi'den çok daha fazla artıları var. Xiaomi'nin Snapdragon 7S gen 2 işlemcisi çekici geldi.

Ben olsam Samsung alırdım.

Bende şu an o yönde düşünüyorum mi pade ekstra olarak kalem alamk istediğimde fiyatları aynı oluyor en azından almışken tek seferde kalem kılıf vs dahil almak daha çekici geldi. Ekstra oalrak FE9+ 45W şarj destekliyor diye biliyorum.

45W çok gereksiz. 25W çok daha mantıklı. Hem batarya ömrü için hem de masraf açısından 25W öneririm.
Tab S9 Plus kullanıyorum ve böyle çok memnunum.

Başlık olarak 25 ve 45 olarak 2 ayrı çıkıyor mu yoksa kendim harici olarak 25 almalı mıyım?

Yukarıda adı geçen ( Xiaomi Redmi pad Pro 12" 8 GB 256 GB ile Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 8 GB 128 GB) arasından hangisini almam daha mantıklı olur?

Genel olarak derslerde PDF görüntülemek ve 3D tasarım uygulamalarını kullanmak için almayı düşünüyorum.

İkisi arasından hangisini almalıyım sizce?

Hangisini aldın hocam benim açımdan pad Pro ağır basıyor kalem dahil 12K ya geliyor s9FE+ 14750, pad Pro'nun ekranı daha iyi denilmiş ama kullanmadan bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı