Galaxy Trend Plus

Ali Çimen

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2013
Mesajlar
91
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Vatan'da peşin 529 liraydı bugün. Tabi ben peşin almayacağımda babamın faturalı hattına felan almayı düşünüyoruz. Elime aldım inceledim. Çok hoşuma gitti kamerası olsun menüsü olsun elime oturuşu felan çok iyiydi. Siz ne düşünüyorsunuz? Özellikle de kullanan arkadaşlar?
 
Öyle boktan bir telefon ki anlatmakla bitmez. Galaxy Tren plus kullanıyorum. Lumıa 525 öneririm.
Ne oyun ne internet, her şey kasıyor telefonda.
 
Kardeşim kendin bilirsin ama o telefonu aldıktan 2 ay sonra duvara fırlatacaksın. WP8 androide göre daha stabil, daha güvenli ve hızlıdır.
 
Mesela sende ne gibi bir sorun yarattı?
İlk 1 ay hiçbir sorun yoktu. Fakat 1 aydan sonra telefon kasmaya başladı. Hele WI-FI açınca acayip bir şekilde donuyor. Oyunların çoğunda kasıyor. Facebook simgesine basıyorum, WI-FI açık olduğu için yaklaşık 30 saniye sonra açılıyor. Ayrıca RAM'i çok fazla kullanıyor. Hiç önermem. Kesinlikle WP'ye karşı olan ön yargını bitirmeli, Lumıa 525 almalısın.
 
Önerin için teşşekkürler ama hiç garantiye felan yollamadın mı? Belki senin modelde bir sıkıntı vardır. Yani yanlış anlama kullananan 2 tanıdığım var çok memnunlar. Herşeyi yapıyorlar telefonda. O yüzden soruyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı