Galaxy UI 6.0 nasıldır?

Animasyonlarının iyi olduğu söyleniyor ancak Instagram'da videoların dışa kayması gibi bir sorun var.

O Android 10 da da yaşanıyor. Instagram'dan kaynaklı. One UI 6 güzel fakat eski uygulamalar uyumsuzluk çıkartabilir haberiniz olsun.
 
Hocam batarya kısmında ne kadarlık bir performans kaybı gözlemlediniz?
Cihazım S21, belirtmeyi unutmuşum.
Kaybım ise yarım saat - 1 saat gibi benimki gibi küçük bataryalı bir cihaz için ciddi kayıplar. Üstüne bir daha güncelleme almadığı için şimdilik bir gelişme yok.

Animasyonlar geliştiği için memnunum ama. Bataryası zaten iyi bir cihaz değil, çok da rahatsız etmiyor.
 
Benim S22 cihazım da güzel çalışıyor ısınma azaldı fark edilir şekilde yavaşlama olmadı aksine hızlandı sistem daha az yer kaplıyor.
 
Yer hakkında bilgim yok, animasyonlar gelişti. Bildirim kısmından QR kod okuma, ekran görüntüsü alma, ekran videosu çekme vb gibi bir sürü özellik eklenmiş hoşuma gitti.

Animasyonlar ilk başta çok kasıyordu restart atınca düzeldi. Pil hakkında çok bir bilgim yok ama şu anlık memnunum bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum güncelleme yaparak.
 
Bildirim çubuğu ve menü değişmiş. Bence güzel olmuş. Onun dışında emojilerin tasarımı çok değişmiş. Eskisi çok daha iyidi. Animasyonlar daha güzel ve akıcı gözüküyor. Bunun dışında pek bir şeye bakmadım ben. Allah bilir benim telefonum ne zaman güncelleme alır ama ailedeki diğer kişilerden biraz baktım. Bence tasarımı hoş olmuş 5.1'e göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı