Galaxy W Donma Sorunu

nuralp09

Megapat
Merhaba, benim GT-İ8150 telefonum var ve oyunlarda acayip kasıyor ana menüye dönüşlerde bile. Telefonu resetledim gelişme yok, 45 mblık oyunlarda bile kasıyor. Zaten Samsung ben aldıktan sonra güncelleme gelmeyeceğini belirtti. Böyle olacağını bilseydim, hiç böyle bir telefona bulaşmazdım. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet keşke bende bulaşmasaydım. Rom yüklemeyi değil direk elimden çıkarıp G2 veya Z1'e başvurucam. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı telefon bende de var. Şimdiye kadar alıp pişman olduğum tek cihaz diyebilirim. Telefonda sadece sosyal ağlar vb. uygulamalar kullanacağım için fazla pahalı telefon tercih etmedim. Özelliklerine de bakınca işimi görür sanmıştım. Fakat, telefon bırak herhangi bir uygulama açmayı mesajlar,rehber vs. girerken bile 10 sn. kadar bekliyor :) Uygulamayı kapatınca ana ekrana dönmek işkence :) Sorunun çözümü belli; bu cihaza hiç bulaşmamak. Fakat sorunun nedeni nedir anlamış değilim. :) Bilen birisi bilgilendirirse sevinirim. :)

Benim çözümüm ya CM 11 ya da CM 10.2 kurmak olucak.Fakat nasıl kuracağımı ve nereden indirebileceğimi bilmiyorum.Birinin rehber hazırlaması bize çok yararı olucağını sanıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı